Vestiging

Oisterwijk

Adres: Burgemeester Verwielstraat 59-63, Oisterwijk

Het begint bij ons met goed luisteren naar ouders en kinderen. We werken allemaal vanuit dezelfde passie waarin zorg en ontwikkeling de pijlers zijn. We zijn spontaan en denken in mogelijkheden. Daarvoor hebben we letterlijk de ruimte op de groepen en in onze uitdagende tuin.

Verjaardagen, een positief GGD-rapport, of gewoon als we hard gewerkt hebben – op veel momenten genieten we van iets lekkers (ja, ook snoep…) of we gaan samen sushi eten buiten werktijd.

Bekijk vacatures
Samen met de vestigingsmanager bezoek ik basisscholen. Dat doen we om de kinderen voor te bereiden op de zelfstandigheid die straks van ze verwacht wordt.

Stephanie Clasquin

Complementair team

Ieder van ons heeft z’n specifieke kwaliteiten: we weten elkaar blindelings te vinden en vullen elkaar aan. De een excelleert in opruimen, de ander juist in rommel maken en weer een ander kan alles repareren.

Kindergarden Oisterwijk heeft:

  • Opvang vanaf 2 maanden t/m 12 jaar
  • Horizontale groepen
  • 2 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 – 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 – 4 jaar)
  • 1 BSO (buitenschoolse opvang) groep (4 – 12 jaar)

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden