Dit is werken bij Kindergarden

Wij zorgen voor positieve ruimte

Positieve ruimte betekent dat kinderen zich fijn voelen, zodat ze zich vrij kunnen bewegen en ontwikkelen. Wij zien in alles een positieve kans. Van de kleur op de muur tot de hoogte van het meubilair. Positieve ruimte zit in de toon van je stem, in de liefdevolle aandacht tijdens een 1-op-1 moment met een kind, in de sfeer op de groep, in speelgoed of in de inrichting van de tuin. Voor iedereen creëren we positieve ruimte. Dit doen we mét jou. Maar ook vóór jou. Als pedagogisch medewerker krijg je zelf ook alle ruimte. Zo moedigen we je aan om al je talenten en ambities ontwikkelen. Plezier en passie gaan samen binnen onze Kindergarden Academie.

Alles heeft invloed op jouw werkplezier

Alles invloed heeft op jouw werkplezier. Alles. Daarom doen wij er bij Kindergarden echt alles aan om die invloed positief te laten zijn. Daarom vind je bij ons:

  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, door onze Kindergarden Academie en coaching on the job.
  • Alle ruimte voor je talent en passie, met extra ruimte voor 1-op-1 momenten met de kinderen.
  • Alle ruimte om te werken in een hecht team, persoonlijk, vertrouwd en ontspannen.
  • En je werkt op een inspirerende, leerrijke en doordachte werkplek die rust creëert.

De kern blijft: wat heb jij nodig om je werk goed te doen, om ontspannen en plezierig te werken in een hecht team op één van onze prachtige vestigingen.


Wij zijn een Great Place to Work

We investeren continu in onze collega’s. Dat wordt gewaardeerd. Niet alleen door ouders en collega’s, maar ook door Great Place to Work® dat ons beloont met een mooie notering. Elk jaar onderzoekt dit onafhankelijke instituut de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties. Dankzij de passie en energie van onze medewerkers staan we in 2024 opnieuw op de lijst van Best Workplaces in Nederland!

Onderdeel van Bright Horizons

Kindergarden maakt sinds 2011 deel uit van moederorganisatie Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dit biedt ons kennis, expertise, stabiliteit én de mogelijkheid om verder te groeien.

Bekijk onze vacatures

Op verschillende vestigingen hebben we vacatures in de functie van pedagogisch medewerker op de babygroep, dreumesgroep, bij de peuters en peuter+ of de BSO.