Werken en leren bij Kindergarden

Je leert het meest in de praktijk

Is het werken in de kinderopvang echt jouw droombaan? Maar ben je nog niet klaar met je studie of mis je nog bepaalde certificaten of kwalificaties? Via de Kindergarden Academie bieden wij jou meerdere mogelijkheden om van jouw droom werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een stage of een overstap naar de kinderopvang via een zij-instroom of BBL traject. Of misschien ben je wel op zoek naar een bijbaan naast je studie. Kindergarden is een erkend leerbedrijf, met een duidelijke focus op jouw ontwikkeling. Kom werken en leren bij Kindergarden. 

Stagelopen bij Kindergarden… dat wil jij toch ook?

Kom stagelopen bij Kindergarden! Je leert je vak in de praktijk nog beter kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw theorie in praktijk brengen. Je maakt kennis met ons pedagogisch programma Wereldwijs. Zo ervaar je zelf hoe je kinderen kunt stimuleren zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ontvangt van ons een ruime stagevergoeding. En is er een klik, bieden we je zeker ook uitzicht op een baan met een vast contract of als oproepkracht.

BBL-opleiding

Aan de slag als pedagogisch medewerker bij Kindergarden. Ook als je nog niet beschikt over de juiste opleiding. Die behaal je namelijk via de Kindergarden Academie. Wil je graag in de kinderopvang werken? Ben je leergierig en sta je open voor nieuw avontuur? Wij leiden je graag op aan onze eigen Kindergarden Academie. Je volgt via ons leer- en werkprogramma in 2 jaar de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Wij betalen de opleiding en… je ontvangt meteen salaris.

Maak de overstap via de zij-instroom

Mis jij net nog die paar kwalificaties om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan? Maar wil je niets liever dan morgen al beginnen? Ga dan aan de slag bij Kindergarden via de zij-instroom. Wij betalen de bijscholing en zorgen dat je binnen zes maanden de juiste kwalificaties hebt. Je gaat direct aan de slag op een van onze vestigingen en ontvangt meteen salaris.
 • ‘Vanaf het eerste moment van mijn stage klikte het en was ik verkocht.’
  Lianne Hendriks
  (Oud) stagiair HBO-opleiding Pedagogisch Management Kind & Educatie bij Kindergarden
 • 'Ik heb veel geleerd! Er is oprechte aandacht voor je en er wordt tijd gestoken in je stage-opdrachten.'
  Marit Vredenbregt
  (Oud) stagiaire bij Kindergarden
 • 'Alles wat je leert, kun je gelijk op de groep toepassen.'
  Naima
  Pedagogisch medewerker BBL
 • ‘Als zij-instromer bij Kindergarden had ik snel mijn certificaat in de pocket.’
  Daimy
  De allereerste pedagogisch medewerker die via het zij-instroomtraject is gestart bij Kindergarden