Kindergarden, dat zijn we samen

Op onze kinderdagverblijven en BSO's; professionele ondersteuning op ieder vlak

Elke vestiging van Kindergarden functioneert op dezelfde manier. Op al onze kinderdagverblijven en BSO's zijn de teams op dezelfde wijze samengesteld, iedereen heeft zijn eigen specialisme. Jij kan je helemaal focussen op de kinderen, omdat je wordt ondersteund door collega’s op de vestiging en het hoofdkantoor. 

Je wordt ondersteund door een heel team

Zo zorgt de huishoudelijk medewerker voor een schone omgeving en bereidt elke dag een verse, warme lunch voor iedereen. De vestigingsmanager is fulltime aanwezig voor de begeleiding van jou en je collega’s, de administratie en voor praktische vragen van ouders. En werken we met een pedagogisch expert en pedagogisch coach die jou coachen en ook zeker inspireren. Door zo samen te werken, kun jij je focussen op wat echt belangrijk is, de kinderen.

Vind jouw uitdaging bij Kindergarden!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, betrokken en gepassioneerde collega’s. Ben jij pedagogisch medewerker, op bijvoorbeeld de babygroep of juist liever de BSO, ga jij graag de uitdaging aan als vestigingsmanager of wil jij je liever specialiseren in een rol als pedagogisch expert of pedagogisch coach? Lees hieronder welke functies we allemaal hebben. Enthousiast? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Pedagogisch medewerker KDV

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes of peuter), aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld.

Als pedagogisch medewerker speel jij actief in op de behoeften van ieder individueel kind. En de tijd om je echt te focussen op de kinderen, krijg je bij Kindergarden. Bij Kindergarden werken we met horizontale groepen – baby, dreumes, peuter of peuter+.

Pedagogisch medewerker flexpool

Als pedagogisch medewerker flexpool val je in op de momenten dat er op een vestiging (extra) collega’s nodig zijn, door bijvoorbeeld verlof, vakantie of ziekte. Je werkt op verschillende vestigingen of op meerdere groepen. Een afwisselende rol en eventueel ook mooie bijbaan, waardoor je in diverse teams meedraait en veel ervaring opdoet in je vak.

Afhankelijk van jouw wensen ontvang je van ons een 0-urencontract of een flex-contract met een vast aantal uren.

Pedagogisch medewerker BSO

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang (BSO) krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je BSO collega’s en de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar een leuk en leerzaam dagprogramma te maken.

Spelenderwijs help jij de kinderen om hun talenten en interesses te ontdekken, maar ook verder te ontwikkelen.

Ons hoofdkantoor ondersteunt

Op ons hoofdkantoor aan de Herengracht in Amsterdam werken meer dan 130 enthousiaste collega’s. Zij zorgen er met elkaar voor dat het werk op de vestigingen optimaal en met plezier gedaan wordt en dat alle aandacht naar de kinderen kan gaan.

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw vestiging. Samen met je team maak jij het verschil en weet je de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Je volgt ontwikkelingen in de markt en je omgeving en vertaalt deze in kansen voor jouw vestiging. Je weet wat er speelt op de groepen, je kent de behoeftes van de ouders en je team en speelt hier op in.

Adjunct vestigingsmanager

Elke locatie van Kindergarden heeft een adjunct vestigingsmanager: de steun en toeverlaat van de vestigingsmanager. Mocht die afwezig zijn, dan vangt de adjunct het werk tijdelijk op. Daarom is de adjunct ook (deels) vrijgesteld van werkzaamheden op de groep.

BSO coördinator

Als BSO coördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je BSO collega’s en de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar een leuk en leerzaam dagprogramma te maken. Als BSO coördinator ben je ook bezig met de activiteitenplanning, het rooster, vakanties en het regelen van de studiedagen.

Huishoudelijk medewerker

Alles schoon, fris en opgeruimd. Op een plek waar elke dag kleine kinderen zijn, is dat heel belangrijk. Op elke vestiging zorgt de huishoudelijk medewerker daarvoor. Ook verzorgt zij of hij elke dag een warme, verse lunch, voor de kinderen en het team.

Pedagogisch expert

Als pedagogisch expert ben jij werkzaam op de groep en ben jij naast je rol als pedagogisch medewerker samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit van de hele vestiging.

In jouw rol zie je er op toe dat iedereen werkt vanuit de pedagogische visie van Kindergarden en dat elke ruimte leerrijk en uitdagend is ingericht voor de kinderen.

Bekijk onze vacatures

Op verschillende vestigingen hebben we vacatures in de functie van pedagogisch medewerker op de babygroep, dreumesgroep, bij de peuters en peuter+ of de BSO.

Stage & BBL of zij-instroom

Wil jij plezierig leren en werken bij een toonaangevende organisatie in de Kinderopvang? Wij begeleiden je graag tijdens je studie tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker. Je leert je vak in de praktijk nog beter kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw theorie in praktijk brengen.