Wij hebben jouw droombaan!

Kom je ons team versterken als pedagogisch medewerker?

Als pedagogisch medewerker deel jij met ons de passie voor de verzorging en ontwikkeling van de jongste kinderen van het kinderdagverblijf. Als pedagogisch medewerker speel jij actief in op de behoeften van ieder kind. En die tijd, om je echt te focussen op de kinderen, krijg je bij Kindergarden. Je geniet van ieder moment. Op verschillende kinderopvanglocaties landelijk hebben vacatures in de functie van pedagogisch medewerker op de babygroep, dreumesgroep, bij de peuters en peuter-plus of de BSO. We ontmoeten je graag.

Alles heeft invloed op jouw werkplezier, daarom Kindergarden!

Omdat alles invloed heeft op jouw werkplezier. Alles. Doen wij bij Kindergarden er echt alles aan om die invloed positief te laten zijn. Daarom vind je bij ons:

  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, door onze Kindergarden Academie en coaching on the job.
  • Alle ruimte voor je talent en passie, met extra ruimte voor 1-op-1 momenten met de kinderen. Zo werken er op onze vestigingen ook huishoudelijk medewerkers, zodat jij als pedagogisch medewerker je kunt focussen op de kinderen.
  • Alle ruimte om te werken in een hecht team, persoonlijk, vertrouwd en ontspannen.
  • En je werkt op een inspirerende, leerrijke en doordachte werkplek die rust creëert. De kern blijft; wat heb jij nodig om je werk goed te doen, om ontspannen en plezierig te werken in een hecht team op één van onze prachtige vestigingen.

Groei door naar schaal 7

Als pedagogisch medewerker ben jij onze grootste kracht. We beseffen heel goed hoe kostbaar je bent, daarom investeren we vanaf nu extra in jou. Dat doen we op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en verbinding, en over je beloning hebben we ook goed nieuws!

Kom jij als pedagogisch medewerker bij Kindergarden werken? Bij Kindergarden kun je vanaf nu doorgroeien naar schaal 7 als je aan het einde van je schaal zit. Je bent dan senior pedagogisch medewerker, een nieuwe functie binnen Kindergarden.

En we maken het nog aantrekkelijker… Heb je MBO niveau 3? Dan bieden we de mogelijkheid om je bij te scholen naar MBO niveau 4. Deze doorgroeimogelijkheid verzorgen én betalen wij. Hoe gaaf is dat!

Je hebt de mooiste baan die er is

Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes, peuter en schoolgaande kinderen) aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Ons pedagogisch programma Wereldwijs geeft je hierin houvast. Ook voor de allerkleinsten.

Je doet waar je het beste in bent

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen en passie voor het vak maken jouw baan iedere dag de moeite waard. Voor de kinderen die je dagelijks volgt, de ouders die jou de zorg van hun kind toevertrouwen, maar zeker ook voor jezelf. Bij Kindergarden kun je doen waar je het beste in bent.

Wil jij op een van onze kinderdagverblijven aan de slag op de babygroep, dreumes- of peutergroep?