Wij waarderen jou!

Groei nu door naar schaal 7 bij Kindergarden

Kom jij als pedagogisch medewerker bij Kindergarden werken? Dan hebben we goed nieuws. Bij Kindergarden kun je vanaf nu doorgroeien naar schaal 7 als je aan het einde van je schaal zit. Je bent dan senior pedagogisch medewerker, een nieuwe functie binnen Kindergarden. En we maken het nog aantrekkelijker… Heb je MBO niveau 3? Dan bieden we de mogelijkheid om je bij te scholen naar MBO niveau 4. Deze doorgroeimogelijkheid verzorgen én betalen wij. Hoe gaaf is dat!

Wat betekent dit concreet voor jou?

Een voorbeeld: stel je zit in schaal 6, trede 21. Dan heb je het einde van jouw schaal bereikt en kun je in deze schaal niet meer groeien in salaris. Omdat we een nieuwe functie hebben, kan dat nu wel. Door deze doorgroei ga je nu naar schaal 7, trede 22 en kun je de komende jaren nog drie treden omhoog.

Dit geldt voor alle collega’s met vaste uren die bij ons in dienst komen. Het geldt niet voor zzp’ers en stagiairs.

Nieuwe reiskosten-vergoeding

Ook op het gebied van reiskostenvergoeding hebben we goed nieuws. Reiskosten van het OV vergoeden we volledig. Daarnaast ontvangen medewerkers die met de auto naar het werk komen een kilometervergoeding van € 0,21 per kilometer.

Twee studiedagen per jaar

We vinden het belangrijk om in jou en in jouw ontwikkeling te investeren. Daarom hebben we per jaar twee studiedagen voor iedereen die bij Kindergarden op de vestiging werkt.

De studiedagen vinden plaats op doordeweeks dagen en de vestiging is dan dus ook gesloten. Hiermee creëren we voor jou onder werktijd meer ruimte voor kwaliteitsscholingen en andere ontwikkelmogelijkheden en dit vermindert de trainingsuren in de avond. We zien dit als een investering in het allerbelangrijkste, namelijk in jou.

Verhoogde personeelskorting

Werk je bij Kindergarden en heb je een kind dat naar een Kinderdagverblijf of BSO van Kindergarden gaat, dan krijg je personeelskorting op het uurtarief.

Extra aandacht voor ontwikkeling, kwaliteit & verbinding

Naast je beloning investeren we ook in je op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en verbinding. We blijven pedagogisch assistenten en huishoudelijk medewerkers inzetten, zodat je als pedagogisch medewerker nog meer onverdeelde aandacht aan de kinderen kan geven. Elke Kindergarden functie heeft inmiddels een eigen leerlijn via Kindergarden Academie, zodat ook jouw ontwikkeling gewaarborgd is.

Onze HEART principles zorgen voor verbinding tussen alle collega’s. We maken tijd voor elkaar met bijvoorbeeld teamuitjes, een boottocht over de grachten, een kook-workshop of creatieve workshops: altijd een combinatie van fun en ontspannen contact in een andere omgeving. En nu het qua covid weer kan, is er ook het grote Kindergarden feest. Waarom? Omdat we het super belangrijk vinden om elkaar te ontmoeten en dat jij met plezier je werk kan doen op je eigen groep!