Flexibel werken in de kinderopvang

Naast je studie of wanneer het jou het best uitkomt

Flexibele werkmogelijkheden bij Kindergarden voor pedagogisch medewerkers in de flexpool. Pas je werk aan jouw leven aan.

Een afwisselende en dynamische rol

Als pedagogisch medewerker flexpool val je in en word je opgeroepen op de momenten dat er op een vestiging (extra) collega’s nodig zijn, door bijvoorbeeld verlof, vakantie of ziekte. Je werkt op verschillende vestigingen of op meerdere (leeftijds-) groepen. Een afwisselende rol, waardoor je in diverse teams meedraait en veel ervaring opdoet in je vak. Afhankelijk van jouw wensen ontvang je van ons een 0-urencontract of een flex-contract met een vast aantal uren. Je werkdagen en beschikbare uren stem je altijd af met de vestigingsmanager.

Werken tijdens je HBO/WO studie

Wil jij graag naast je HBO of WO opleiding ervaring opdoen in de praktijk? Afhankelijk van de opleiding en het aantal behaalde studiepunten, mag je bij ons (KDV of BSO) aan de slag. Zo kun je met bijvoorbeeld 50% van het totaal aantal studiepunten behaald van de Pabo, ALO of Pedagogiek, al komen werken op de buitenschoolse opvang. Je gaat bij Kindergarden aan de slag in de flexpool. Zo ben je flexibel in je uren, doe je super veel ervaring op en werk je op de momenten dat het jou het beste uitkomt.
  • ‘Als zij-instromer bij Kindergarden had ik snel mijn certificaat in de pocket.’
    Daimy
    De allereerste pedagogisch medewerker die via het zij-instroomtraject is gestart bij Kindergarden