Het zit 'm in alles

Omdat alles invloed heeft op een kind, en jou als medewerker

Een kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – alles invloed heeft. Of het nu de vorm, geur of kleur van iets is. De toon van een stem. Of de sfeer in een ruimte. Alles heeft invloed op een kind. Alles. Bij Kindergarden doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat alles om een kind heen een positieve invloed kan hebben. We noemen dat: positieve ruimte. Dat is wat wij doen. Op zowel onze vestigingen als op het hoofdkantoor. Dag in dag uit. Het creëren van positieve ruimte. En dit doen we mét jou. Maar ook vóór jou. Want ook voor onze collega’s creëren we positieve ruimte. 

Wij zorgen voor positieve ruimte

Positieve ruimte betekent dat kinderen zich fijn voelen, zodat ze zich vrij kunnen bewegen en ontwikkelen. Wij zien in alles een positieve kans. Van de kleur op de muur tot de hoogte van het meubilair. Positieve ruimte is ook alle ruimte om jezelf als collega te ontwikkelen. Voor onze collega's op het hoofdkantoor heeft onze Kindergarden Academie bijvoorbeeld ook een speciaal aanbod. Positieve ruimte is namelijk ook alle ruimte voor je talent. En positieve ruimte is alle ruimte om te werken in een hecht team op een sfeervolle locatie. Persoonlijk, vertrouwd en ontspannen. Het zit ‘m in alles. 

We zijn een Great Place to Work

We investeren continu in onze collega’s. Dat wordt gewaardeerd. Niet alleen door ouders en collega’s, maar ook door Great Place to Work® dat ons beloont met een mooie notering. Elk jaar onderzoekt dit onafhankelijke instituut de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties. Dankzij de passie en energie van onze medewerkers staan we in 2024 opnieuw op de lijst van Best Workplaces in Nederland!

Zo denken wij over kinderopvang

Het kind staat centraal bij Kindergarden. Daarom hebben we Wereldwijs, ons pedagogisch programma. De kern van Wereldwijs is onverdeelde aandacht bij alles wat we doen met de kinderen, of het nu haat om het verschonen van een baby of het zoeken van herfstbladeren met een peuter in het park. In alle contacten en bij alle dagelijkse bezigheden op de groep geldt: wat heeft dit kind nu nodig en waarom reik ik het deze dingen aan? Dankzij ons pedagogisch programma zijn onze collega's zich bewust van hun eigen gedrag en de invloed daarvan op de ontwikkeling van een kind. En zo kunnen zij het verschil maken! Want het zit 'm in alles. 
  • ‘We kunnen door Wereldwijs met liefde en oog voor de kinderen ons werk doen.’
    Elisa
    Kwaliteit & Ontwikkeling