Samen op de Herengracht

Diverse teams, één passie

Onze mensen zijn onze grote kracht. Niet alleen op de vestigingen, maar ook op het hoofdkantoor. Hier werken verschillende teams op het gebied van Kwaliteit, HR, Finance, IT, Facilitair, New Business, Klantrelatie en Marketing iedere dag hard om Kindergarden tot een succes te maken. Verschillende collega’s, divers in expertise, maar één in passie. En trots op wat ze doen!

Diverse teams, één passie

Alle staffuncties vind je aan de Herengracht 250. In een prachtig authentiek pand aan één van de mooiste grachten in Amsterdam. Te midden van de bekende negen straatjes waar je menig boetiekje of koffietentje vindt. Het pand heeft vier verdiepingen waar de diverse disciplines gebruik maken van flexibele werkplekken. Lunchen wordt gezamenlijk gedaan op de begane grond met uitzicht op een prachtige binnentuin.

De organisatie achter Kindergarden

Kindergarden is onderdeel van Bright Horizons. De marktleider in Amerika op het vlak van Family Solutions. Kinderen en ouders zijn verzekerd van de zorg die ze nodig hebben dankzij een compleet pakket: niet alleen kinderopvang, maar ook naschoolse opvang, huiswerkbegeleiding en back up opvang. Kindergarden profiteert van de kennis en expertise van Bright Horizons. Vooruitstrevend en innovatief als we zijn, blijft ook onze organisatie zich ontwikkelen.

Bright Horizons, een wereldwijze speler

Onze moederorganisatie Bright Horizons creëert ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen. Ze bouwt voort op de individuele krachten en talenten van de kinderen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot spontane, zelfbewuste en succesvolle mensen. Wereldwijd telt Bright Horizons 1.000+ vestigingen en is van meer dan 1.100 organisaties een langdurige partner, en verzorgt onder andere opvang voor IBM, Unilever, Starbucks en Warner Bros. Bright Horizons is een Great Place to Work.