Werken op het hoofdkantoor

Een unieke werkplek aan de gracht

De sfeer is informeel. We hebben prachtige, flexibele werkplekken met bureaus waar je ook een uurtje achter kan staan. Lunchen en vrijdagmiddagborrel doen we in ons grand café of in de tuin. De Negen Straatjes zijn om de hoek. Successen vieren we samen en bijna elke week is er taart van een jarige. Lekker werken dus aan de gracht met een prachtig uitzicht.

Trots zijn op wat we doen

Alle stafafdelingen van Kindergarden vind je op de Herengracht 250. Verschillende collega’s, divers in expertise, maar één in passie. En trots op wat ze doen! Samen met zo’n 100 energieke, enthousiaste en betrokken collega’s zorg jij ervoor dat de medewerkers op de vestigingen al hun tijd en aandacht kunnen geven aan de kinderen en zich zo min mogelijk bezig hoeven te houden met randvoorwaarden en organisatorische taken. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar de kennis die jij meebrengt.

Zo denken wij over kinderopvang

Alles om een kind heen - de mensen, de ruimte, alles - heeft invloed op een kind. Op het gevoel, op het gedrag, op de ontwikkeling. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Als alles invloed heeft, dan willen wij ervoor zorgen dat die invloed positief is. Zodat kinderen zich fijn voelen, zodat ze zich vrij kunnen bewegen - en vrij kunnen ontwikkelen. We zien in alles een positieve kans. Van de ruimte die medewerkers krijgen tot de ruimte waarin kinderen zich thuis kunnen voelen. Van de kleur op de muur tot de hoogte van de tafels. Het zit ‘m in alles. 

Blijf in ontwikkeling

Persoonlijke groei, jezelf uitdagen en ontwikkelen met een nieuwsgierige, open mind. Waar en wanneer jij dat wil! Daarvoor ga je naar de Kindergarden Academie. Via de Kindergarden Academie heb je toegang tot (online) trainingen, maar ook webinars of podcasts, die helemaal aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Maar we bieden je ook begeleiding, coaching op persoonlijk vlak, in aansluiting de fase in jouw leven. Hoe kan je je talenten ontwikkelen? En hoe zorgen we dat je gemotiveerd blijft? Een leven lang gelukkig werken bij Kindergarden, daar gaat het om.

Bekijk onze vacatures

Op ons hoofdkantoor hebben we voor verschillende functies vacatures open staan. Lijkt het je leuk om bij Kindergarden te komen werken? Neem dan gelijk een kijkje.
  • ‘We kunnen door Wereldwijs met liefde en oog voor de kinderen ons werk doen.’
    Elisa
    Kwaliteit & Ontwikkeling
  • 'De kern van het Kindergarden Academie aanbod is: het is er speciaal voor jou zodat je regie kunt nemen in je eigen ontwikkeling.'
    Evelien
    Adviseur leren en ontwikkelen