Blijf in ontwikkeling met de Kindergarden Academie

Groeien, jezelf uitdagen en ontwikkelen. Ook op ons hoofdkantoor

We vinden het belangrijk onze collega’s uit te nodigen om zichzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Daardoor kun je immers groeien in je vak of functie. Kindergarden heeft aandacht voor de juiste balans tussen werk en privé, voor vitaliteit en voor plezier in je werk. Niet alleen als individuele medewerker, maar ook als collega binnen je team. Groeien, jezelf uitdagen en ontwikkelen – daarvoor ga je naar de Kindergarden Academie.

Onze Kindergarden Academie

De Kindergarden Academie biedt ook voor jou als hoofdkantoor collega passende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die aansluiten bij ieders wensen en behoeften, in elke fase van je leven.

Drie manieren om te werken aan je ontwikkeling

Je kunt op verschillende manieren werken aan jouw ontwikkeling. Je kunt je ontwikkelingen binnen je functie, met jouw team en persoonlijk. Binnen je functie bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan meerdere leerlijnen. Gericht op het verbeteren van projectmanagement en leiderschapsvaardigheden.

Voor teamontwikkeling bieden wij de mogelijkheid om minimaal één dag per jaar samen met je collega’s uit jouw team je kennis, vaardigheden op te doen of te werken aan de samenwerking Voor jou persoonlijk zijn er door het jaar heen meerdere inspiratiesessie te volgen, op het gebied van vitaliteit en talentontwikkeling. Verder heeft de Kindergarden Academie een online leeromgeving waarin alle leer- en ontwikkelmogelijkheden worden aangeboden. Deze leeromgeving is voor iedere medewerker van in dienst van Kindergarden kosteloos toegankelijk. Heb jij behoefte aan foutloos Nederlands schrijven of ben je op zoek naar timemanagement skills en/of naar jou kernkwaliteiten ga dan naar de online omgeving.