Over Kindergarden

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. We kunnen deze kwaliteit bieden dankzij onze bevlogen medewerkers, maar ook dankzij ons doordachte pedagogische programma Wereldwijs. Dat we sinds 2011 deel uitmaken van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld, zorgt ervoor dat we kennis kunnen delen, maar biedt ons ook de mogelijkheid om verder te groeien. 

Onze organisatie

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. Meer dan 2000 medewerkers zetten zich elke dag in voor de toekomst van nieuwe generaties. Dat doen ze met enthousiasme en liefdevolle aandacht. In 1998 is Kindergarden gestart met één vestiging in Weesp en inmiddels zijn er ruim 70 vestigingen in Nederland. Sinds 2011 maken we deel uit van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dat geeft ons toegang tot veel kennis en expertise. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om verder te groeien.

Managementteam Kindergarden

Het managementteam van Kindergarden bestaat uit vijf gedreven professionals met ieder een eigen specialisme. Zij zijn verantwoordelijk voor de strategische richting en de verdere ontwikkeling van Kindergarden. 

Onze recruiters

Heb je een leuke vacature bij Kindergarden gezien? Of heb je over ons gehoord en lijkt het je wel wat om bij Kindergarden te werken? Neem dan contact op met één van onze recruiters. We stellen onze recruiters graag aan je voor.