Onze organisatie

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. Meer dan 2000 medewerkers zetten zich elke dag in voor de toekomst van nieuwe generaties. Dat doen ze met enthousiasme en liefdevolle aandacht. In 1998 is Kindergarden gestart met één vestiging in Weesp en inmiddels zijn er ruim 70 vestigingen in Nederland. Sinds 2011 maken we deel uit van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dat geeft ons toegang tot veel kennis en expertise. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om verder te groeien.

Onderdeel van Bright Horizons

Onze moederorganisatie Bright Horizons creëert ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen. Ze bouwt voort op de individuele krachten en talenten van de kinderen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot spontane, zelfbewuste en succesvolle mensen. Wereldwijd telt Bright Horizons 1.000+ vestigingen en is van meer dan 1.100 organisaties een langdurige partner, en verzorgt onder andere opvang voor IBM, Unilever, Starbucks en Warner Bros. Bright Horizons is een Great Place to Work.

Onze visie

Alles bij Kindergarden is gericht op de kinderen, van de liefdevolle zorg tot de focus op spelenderwijs ontwikkelen en de inrichting van de vestigingen. En natuurlijk is er ons pedagogisch programma en onze aanpak – wat is het beste voor jouw kind, daar gaat het om.