Werken op een vestiging

Alle ruimte voor je talent en passie

Een fijne, inspirerende werkomgeving op de mooiste locaties. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Omdat alles invloed heeft op jouw werkplezier. Alles. Daarom doen wij er bij Kindergarden echt alles aan om die invloed positief te laten zijn. Ga je aan de slag bij Kindergarden, dan kom je terecht bij een Great Place to Work.

Jij bent onze grootste kracht

Als pedagogisch medewerker ben je onze grootste kracht. Jij omringt een kind met de zorg en aandacht waar het op dat moment behoefte aan heeft. Je bent betrokken en deelt graag je pedagogische kennis met de ouders. Je zorgt ervoor dat alles een positieve invloed heeft op een kind en creëert daardoor positieve ruimte. Ook voor jezelf. Met ruimte voor talent en ambitie, voor persoonlijke groei. We kijken altijd naar je individuele wensen en behoeften. De kern blijft: wat heb jij nodig om je werk goed te doen, om ontspannen en plezierig te werken in een hecht team op één van onze prachtige vestigingen.

Zo denken wij over kinderopvang

Kindergarden zorgt voor een leerrijke omgeving, helemaal afgestemd op de belevingswereld van het kind. We zorgen voor een duidelijk dagritme en horizontale groepsindeling. Ons pedagogisch programma Wereldwijs beschrijft hoe we ieder kind de aandacht en begeleiding geven die het nodig heeft om zich te ontwikkelen. Als pedagogisch medewerker maakt het je bewust van je eigen gedrag en de invloed daarvan op de ontwikkeling van een kind. Maar het geeft je ook handvatten en ruimte voor eigen invulling en creativiteit.

Blijf in ontwikkeling

Vanaf het moment dat je bij Kindergarden komt werken, investeren we in jouw ontwikkeling. Dat doen we vanuit onze eigen Kindergarden Academie. We zorgen dat je getraind wordt in wat je moet weten en kunnen om je werk goed te doen. Maar we bieden je ook begeleiding, coaching op persoonlijk vlak, in aansluiting op jouw talenten én de fase in jouw leven. Wat heb jij nodig om je werk goed te doen? Hoe kun je je talenten ontwikkelen? En hoe zorgen we dat je gemotiveerd blijft? Een leven lang gelukkig werken bij Kindergarden, daar gaat het om.
 • ‘Kinderen hebben zoveel fantasie. Ze genieten van alles wat ze ontdekken en ik geniet mee.’
  Rob
  Pedagogisch medewerker BSO
 • ‘Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste!’
  Debbie
  Vestigingsmanager
 • ‘We zijn een hecht team. Voor een nieuwe collega lijkt het mij thuiskomen.’
  Danique
  Pedagogisch medewerker KDV
 • ‘Als ’s ochtends de kinderen komen aanrennen, zwaaiend en lachend, dan geeft me dat energie voor de hele dag. Daar word ik zo blij van!’
  Nellie
  Pedagogisch medewerker KDV

Bekijk onze vacatures

Op verschillende vestigingen hebben we vacatures in de functie van pedagogisch medewerker op de babygroep, dreumesgroep, bij de peuters en peuter+ of de BSO.

Artikelen over werken bij Kindergarden

Ik ben geïnteresseerd in een functie als...

Je kunt meerdere antwoorden selecteren

Op welke groep wil je werken?

Je kunt meerdere antwoorden selecteren

Waar wil je werken?

Hoe ver wil je maximaal reizen?

Hoeveel dagen ben je beschikbaar?

Je kunt meerdere antwoorden selecteren