Een stage bij Kindergarden…

dat wil jij toch ook?

Ervaar zelf hoe jij kinderen kan uitdagen, zodat ze met zelfvertrouwen net dat ene nieuwe stapje durven te zetten om zichzelf en de wereld om hen heen ontdekken. En leer welke rol jij speelt in de ontwikkeling van een kind. Wij begeleiden je graag tijdens je studie (HBO/MBO) pedagogiek of pedagogisch medewerker en moedigen je aan om al je talenten en ambities te ontwikkelen, binnen een hecht team op één van onze prachtige vestigingen. En is er een klik, dan bieden we je zeker ook uitzicht op een baan met een vast contract of wellicht als collega in de flexpool.

Een veelzijdige stage en leuke collega's

Ga aan de slag als stagiair pedagogisch medewerker op één van onze vestigingen. Je wordt direct opgenomen in het team en draait vol mee op de groep (KDV/BSO). Je leert je vak in de praktijk nog beter kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw theorie in praktijk brengen.

Wat bieden we jou?

  • Je vindt bij ons een fijne en inspirerende werk- en leeromgeving
  • Je krijgt veel ruimte voor je persoonlijke leerdoelen en opdrachten
  • Je wordt begeleid door de leukste en professionele collega’s
  • Je ontvangt een stagevergoeding van 240,- euro per maand o.b.v. 4 dagen
  • En we bieden je perspectief op een vast contract bij Kindergarden

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben jij naast je vaste collega’s op de vestiging verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Gedurende je stage bouwen we jouw taken en verantwoordelijkheden steeds verder uit. Je praktijkbegeleider helpt je hierbij. 

Leren op verschillende groepen

We denken graag met je mee om je stage zo interessant mogelijk te maken. Je krijgt bijvoorbeeld de ruimte om tijdens je stage te wisselen van groep (we werken met baby-, dreumes-, peuter-, peuterplus-en BSO-groepen). Zo krijg je de verschillende ontwikkelingsfase van het kind nog beter mee en leer je hoe jij als pedagogisch medewerker goed inspeelt op de behoeften per leeftijdscategorie.

We begeleiden je graag

Natuurlijk krijg je tijdens jouw stage de best mogelijke begeleiding. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces, maar krijgt hierin de dagelijkse ondersteuning van een praktijkbegeleider bij jou op de groep. Naast je werkzaamheden op de groep krijg je ook voldoende ruimte voor je studie. De focus ligt op jouw ontwikkeling. Want alleen dan haal jij het maximale uit je stage.

Geen passende stage vacature gevonden?

We komen graag met je in contact om te kijken of we alsnog een passende stage vacature hebben. Maak je interesse voor een stage bij Kindergarden kenbaar via ons stage formulier, dan nemen we contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
  • 'Ik heb veel geleerd! Er is oprechte aandacht voor je en er wordt tijd gestoken in je stage-opdrachten.'
    Marit Vredenbregt
    (Oud) stagiaire bij Kindergarden