Recruiters Kindergarden

Heb je een leuke vacature bij Kindergarden gezien? Of heb je over ons gehoord en lijkt het je wel wat om bij Kindergarden te werken? Neem dan contact op met één van onze recruiters. We stellen onze recruiters graag aan je voor.

Rachel van Ameyden van Duym

Rachel van Ameyden van Duym woont in Amsterdam met haar vriend en hun hondje. Ze vindt het leuk om erop uit te gaan met haar hondje, lekker eten en gezelligheid. Daarnaast is ze gek op sporten en ze graag aan crossfit. Na haar studie Human Resource Management heeft ze zes jaar in de commerciële sector gewerkt, onder meer in de it recruitment. Sinds april 2021 werkt ze met veel plezier bij Kindergarden.

Maxime van Zalingen

Maxime van Zalingen woont in Koog aan de Zaan met haar vriend. Voordat ze bij Kindergarden kwam werken heeft ze al ervaring opgedaan in de recruitment. Ze vindt het leuk om gezellig met vrienden af te spreken en samen te eten. Sinds mei 2022 werkt Maxime bij Kindergarden en is de werving en selectie voor het hoofdkantoor haar verantwoordelijkheid.

Laurina de Vries

Laurina de Vries woont in Amsterdam met haar vriend en katje. Laurina heeft de opleiding Pedagogiek gedaan en altijd in de kinderopvang gewerkt. Van de functie als pedagogisch medewerker tot vestigingsmanager. Nu werkt zij op het hoofdkantoor van Kindergarden als recruiter en haalt ze veel plezier uit het enthousiasmeren van nieuwe collega’s. In haar vrije tijd doet ze aan cross-fit en spreekt ze af met vrienden. In de zomer is ze te vinden in de bergen voor een toffe hike.

Sharonne Stolwijk

Sharonne Stolwijk woont in Hoofddorp en werkt sinds maart 2022 met veel plezier bij Kindergarden. Na het behalen van haar HBO-studie, 3 jaar gelden, is zij de recruitmentwereld ingerold. Naast het werken bij Kindergarden is zij ook werkzaam als dansdocent en staat zij ook graag in de boksring.