Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

Oisterwijk

'Wow! Wat is het mooi, ruim en licht.' Dat horen we vaak van medewerkers die we mogen laten binnenkijken op ons kinderdagverblijf. En dan hebben ze onze grote, rustig gelegen tuin nog niet eens gezien. Ons hechte en enthousiaste team bestaat uit experts. We beantwoorden vragen van ouders, geven tips en denken mee met hen als beginnende ouder. Zo vertellen we graag waarom we bijvoorbeeld een hangwiegje op een van onze babygroepen hebben en waarom we hun kindje die individuele aandacht op schoot geven.
Burgemeester Verwielstraat 59, Oisterwijk
5 groepen
22 medewerkers
6 vacatures

Onze vestiging

Alle kinderen, van baby's tot peuters, helpen we om zelfstandig te worden. We kijken wat een kindje nodig heeft in zijn of haar ontwikkeling: zelf fruit pakken, helpen met tafel dekken, zelf eten opscheppen en zelf een stoffer en blik pakken om iets schoon te maken. De peuterplussers beginnen de ochtend met een kringmoment. Een goed moment om elkaar goedemorgen te zeggen en de dag door te nemen.

We hebben een dreumes/peutertuin en een apart deel waar de allerkleinsten vrij kunnen bewegen en veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Onze moestuin onderhouden we met de kinderen. Samen zaaien, verzorgen en oogsten we komkommers, tomaatjes, aardbeien en frambozen. Die laatste kunnen we bijna niet oogsten, omdat ze al door de kinderen opgesmikkeld worden.

Onze inpandige BSO maakt gezonde hapjes en deelt die bij ons uit. Ze lezen ook voor op de babygroep!

Bijzonder bij Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Een moestuin bij Kindergarden

  Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • De tuin van Kindergarden Oisterwijk

  Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en de zandbak.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Iedere dag streef ik ernaar om de kinderen op de peuterplusgroep met positiviteit en ontwikkelingsgericht werken een fijne en leerzame dag te bezorgen. Met mijn functie als pedagogisch expert begeleid ik daarnaast mijn collega’s in opgestelde groepsdoelen om samen in ontwikkeling te blijven.
  Femke
  Pedagogisch expert 
 • Ik vind het superfijn om elke dag weer iets lekkers te koken voor alle kinderen. En ik geniet ook echt van een groet in de morgen en het luisteren naar hun verhalen. Dat is waar je het toch voor doet!
  Mariska
  Huishoudelijk medewerker  

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar