Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

Oisterwijk

De huiselijke sfeer van Kindergarden is overal zichtbaar en voelbaar op onze BSO. De kinderen van onze BSO zitten in hetzelfde pand als de kinderen van ons kinderdagverblijf, dat geeft een bijzondere band. Als we een toneelvoorstelling op de BSO gemaakt hebben, dan gaan de kinderen die vervolgens bij de peutergroep opvoeren. Succes verzekerd!
Burgemeester Verwielstraat 59, Oisterwijk
22 medewerkers
6 vacatures

Onze vestiging

We zorgen voor geplande en gestructureerde activiteiten en is elk kind vrij om te kiezen wat het die dag wilt doen. Elke dag is anders, maar een greep uit onze activiteiten: er kan geknutseld worden en we bieden spelletjes aan zoals blik gooien, reuze Mikado of een mini-parcours. Maar ook kan er gekozen worden voor de make-up tafel of timmeren aan de werkbank. En onder begeleiding krijgen'Freddy en zijn vriendjes' (onze wandelende takken) een schoon terrarium.

De oudere kinderen mogen zelfstandig naar buiten, naar de grote tuin. Dat is een'luxe' die erg in de smaak valt. In de zomervakantie geven we zelf workshops. Dat gaat perfect met ons team pedagogisch medewerkers, omdat ze allemaal hun eigen talent en vaardigheden hebben.

Onze BSO is prima bereikbaar en je kunt er goed parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Buitenspelen

  We zijn vaak buiten te vinden, want we mogen gebruik maken van het schoolplein naast de BSO, bezoeken een speeltuin in de buurt of gaan voetballen of slagballen op het grasveld tegenover de BSO.

 • Een theater op de BSO van Kindergarden

  Fantasieruimte

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie, van schminken tot zingen. En de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • In mijn functie als pedagogisch expert begeleid ik mijn collega’s in opgestelde groepsdoelen om samen in ontwikkeling te blijven.
  Femke
  Pedagogisch expert 
 • Ik vind het superfijn om elke dag weer iets lekkers te koken voor alle kinderen. En ik geniet ook echt van een groet in de morgen en het luisteren naar hun verhalen. Dat is waar je het toch voor doet!
  Mariska
  Huishoudelijk medewerker  

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!