Vestiging

Amsterdam Herengracht

Adres: Herengracht 244, Amsterdam

Onze kleinschalige vestiging in een grachtenpand is niet alleen uniek door de locatie hartje centrum. Het is net een dorp en wij zijn één grote familie. Kinderen, ouders en medewerkers komen uit diverse culturen. Dat zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer.

Het team staat altijd klaar om nieuwe gezichten te ontvangen en te leren kennen. We vullen elkaar aan, nemen ons werk serieus en zijn bereid net dat ene stapje extra te doen. We zorgen ervoor dat je elke dag met een glimlach en een goed gevoel naar huis gaat.

Bekijk vacatures
Kinderen kunnen overal bij, ze hebben ons niet nodig om te gaan spelen.

Marjolein Pereira Gligo, 37 jaar

Samen werken, samen vieren

Een lief kaartje, een traktatie of een lekkere lunch… Het vieren van verjaardagen maakt ook de onderlinge verbondenheid sterker. We luisteren goed naar elkaar en weten het altijd samen op te lossen en op te vangen: bijvoorbeeld bij vakanties of als iemand ziek is.

Kindergarden Herengracht heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 2 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 -3 jaar)
  • 1 peutergroep (2 – 4 jaar)

Naast de vestiging aan de Herengracht zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Waldeck Pyrmontlaan, Vondelstraat, Zuivelplein, Zuidas, Middenweg, Onderlangs, Nassaukade, Voormalige Stadstimmertuin, Haveneiland, Steigereiland en Fizeaustraat.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons Beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden