Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

Naarden

Stap onze BSO binnen en je ervaart meteen de gezellige, fijne sfeer. Na een drukke schooldag hebben kinderen hier ook behoefte aan. We vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen. Zichzelf uitleven en tot rust komen, het kan allemaal, bijvoorbeeld in het knusse chill-hoekje met zitzakken in het oude trappenhuis.
Lambertus Hortensiuslaan 28-32, Naarden
18 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

De kinderen krijgen de regie over hun eigen vrije tijd. Binnen of buiten, sportief of creatief... ze mogen zelf kiezen. De activiteiten op de groep zijn afhankelijk van een thema: Sport en Spel, Creatief, Koken of Techniek. Er is altijd een buitenactiviteit. We hebben onder andere een heel populaire Kids-keuken met vrijwel alles op kindhoogte. Op het plein achter de vestiging doen we de sportactiviteiten. Daar staan ook klim- en klauterelementen; op het voetbalveldje is het vaak gezellig druk.

In de vakantieperiode werken we ook met een van bovenstaande thema's. We proberen de activiteiten extra aantrekkelijk te maken door de kinderen te vragen wat zij graag willen doen. Daarna maken we samen het vakantieprogramma. Er zijn workshops en we trekken erop uit en bezoeken bijvoorbeeld de vesting of een museum.

Onze BSO ligt aan een doorgaande weg, de A1 is prettig vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een leeshoek op de BSO van Kindergarden

  Chill hoekje

  In het voormalig trappenhuis hebben we een heerlijk chill hoekje ingericht. Hier kunnen de kinderen zich fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen in de zitzakken met een strip of goed leesboek, wat wil een kind nog meer?

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!