Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

Naarden

Ons pas verbouwde kinderdagverblijf zit in drie voormalige woonhuizen. Hierdoor krijg je gelijk een gezellig, huiselijk gevoel: Gloednieuw en heerlijk fris. Via de hal en centrale keuken ga je naar de groepen. Voor de baby's die net kruipen hebben we snoezig kleine tafeltjes en stoeltjes, aangepast aan hun ontwikkelingsfase. Het zal je vast opvallen tijdens de rondleiding!
Lambertus Hortensiuslaan 28-32, Naarden
5 groepen
18 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op het 'zelf doen' en het vergroten van de zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. Wakker? Dan mogen de kinderen zelf naar de groep waar ze zichzelf ook mogen aankleden.

Voor de peuters hebben we een gaaf wateratelier in ons schuurtje. Door het glas in de wanden kunnen ze de resultaten van hun experimenten volgen. Aan de grote tafel in dit atelier knutselen we ook graag met onze andere groepen. Wat onze tuin heel sfeervol maakt is dat het aan een watertje ligt. Gelukkig hebben we een hek geplaatst zodat niemand erin kan vallen en de eendjes op veilige afstand blijven zwemmen.

Veel ouders vinden het prettig dat onze vestiging aan een doorgaande weg ligt en de A1 vlakbij is!

Bijzonder bij Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen en dat doen we dus ook elke dag. Bovendien grenst (op een veilige manier) onze tuin aan een watertje inclusief eendjes en zij zijn dan ook dé attractie voor veel kindjes.

 • Slaaptheater

  Bij de dreumes en peuters vergroten we graag hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn? Dan moedigen we ze aan zich zelf aan te kleden.

 • Wateratelier

  In een aparte ruimte hebben we heus 'wateratelier'. Hier kunnen we met de kinderen door een glazenwand stromend water bekijken. Ook gebruiken we de ruimte voor knutselactiviteiten met kleinere groepjes.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Naast mijn rol als adjunct vestigingsmanager, sta ik met veel plezier op de peuterplus groep. Peuters doen geweldig mooie uitspraken en kijken op een 'simpele' manier naar de wereld om zich heen. De afwisseling tussen af en toe kantoortaken en op de groep staan, maken het werk voor mij uitdagend. Van contact leggen met nieuwe ouders, het geven van een rondleiding, het helpen van collega's en de ontwikkeling van kinderen mogen meemaken zijn voor mij een mooie combinatie.
  Esther
  Adjunct vestigingsmanager
 • Wat ik zo leuk vind aan het werken op de dreumesgroep is vooral het verzorgende dat er nog bij komt kijken, zoals het knuffelen en fijn met de kinderen een boekje lezen. Tegelijkertijd vind ik het speelse van de dreumesen altijd erg gezellig. Ik vind het geweldig dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling die de kinderen doormaken. Elke dag is weer een nieuw leuk avontuur, waar ik met veel plezier in ga.
  Femke
  Pedagogisch medewerker
 • Ik ben nu sinds aantal jaren werkzaam als huishoudelijke hulp bij kindergarden, ik kook elke dag met veel plezier voor de kinderen en daarnaast zorg ik dat het pand opgeruimd en schoon is. Koken is iets wat mij veel rust en voldoening geeft en vind het heerlijk om te doen. Het geeft mij een goed gevoel als ik zie dat de kinderen goed gegeten hebben en het ook lekker vinden.
  Hafsa
  Huishoudelijk hulp

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar