Kindergarden Johannes Geradtsweg

Hilversum

Onze BSO zit in een eigen gebouw, vlak naast onze kinderopvang en kunt bij ons makkelijk en gratis parkeren. De kinderen vinden onze BSO fijn omdat we verschillende, grote ruimtes hebben. Na een drukke schooldag komen ze hier tot rust als ze dat willen of gaan lekker aan de slag. Binnen of buiten, sportief of creatief - ze kiezen helemaal zelf. We vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen.
Johannes Geradtsweg 109-111, Hilversum
33 medewerkers
8 vacatures

Onze vestiging

Onze medewerkers hebben een creatieve en sportieve achtergrond. Ze dagen de kinderen uit achter de ping pongtafel of gaan met hen knutselen. Voor de buitenactiviteiten is er een eigen tuin. We mogen ook gebruik maken van het grote speelplein van de school naast ons met klimrek en voetbalveld. We bieden er verschillende sport en spel activiteiten aan. Denk aan voetbal, trefbalspelen, tikspelen, hockey en wanneer de temperatuur het toelaat brengen we het atelier naar buiten.

Elke vakantie maken we een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Tijdens de zomervakantie zijn er themaweken en tijdens de andere vakanties themadagen. De activiteiten bedenken we samen met de kinderen. We doen bijvoorbeeld Masterchef, houden een talentenshow, een sporttoernooi of we gaan op pad naar bijvoorbeeld de hei om outdoor-avonturen te beleven.

Bijzonder bij Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Onze buitenruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten voor een potje pingpongen of lekker ravotten op het schoolplein waar we ook gebruik van mogen maken.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • In mijn rol als pedagogisch expert+, inspireer en motiveer ik mijn collega’s om kinderen elke dag een uitdagende en leerrijke omgeving aan te bieden. Er is niks mooier dan een dag succesvol af te ronden en te weten dat door mijn expertise ze weer een stukje zijn gegroeid.
  Zirve
  Pedagogisch expert+

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!