Kindergarden Johannes Geradtsweg

Hilversum

Prachtige lijnen, veel licht en heel veel ruimte. Deze creatie van Dudok doet het fantastisch als kinderdagverblijf en kunt bij ons ook makkelijk en gratis voor de deur parkeren! We hebben op onze babygroepen verschillende hoeken ingericht waar de kindjes spelmaterialen kunnen ontdekken. Door deze plekken duidelijk te maken voor de baby's, weten ze waar ze naartoe kunnen kruipen en dat voelt veilig voor ze.
Johannes Geradtsweg 109-111, Hilversum
7 groepen
33 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Onze peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes, zodat we met meer aandacht een activiteit kunnen doen. De ene groep gaat rustig een boekje bekijken en de andere buitenspelen. Ter voorbereiding op de basisschool besteden we met de oudste peuters aandacht aan bijvoorbeeld taal en rekenen.

We hebben een veilige, aparte babytuin op het dakterras: we kijken uit over de buitenruimte waar alle dreumesen en peuters spelen. Onze activiteiten volgen het ritme van de seizoenen. Zijn de appels aan onze boom rijp? Dan maken we er appelmoes of appelflappen van. En zodra de kastanjes vallen, gaan we ermee knutselen.

Bijzonder bij Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De schommel, de verstopbosjes, de zandbak of het fietsparcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Aparte babytuin

  In onze babytuin op het dakterras genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Friends call me Jim Kindergarden

  Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het werken met kinderen dagelijks combineren met mijn passie voor ontwikkelingsgericht werken. Wanneer kinderen zich bij ons veilig en vertrouwd voelen, zijn ze in staat om zich optimaal te ontwikkelen en kunnen ze opgroeien tot zelfredzame kinderen die na 4 jaar vol vertrouwen de wereld in gaan.
  Kim
  Pedagogisch medewerker
 • In mijn rol als pedagogisch expert+, inspireer en motiveer ik mijn collega’s om kinderen elke dag een uitdagende en leerrijke omgeving aan te bieden. Er is niks mooier dan een dag succesvol af te ronden en te weten dat door mijn expertise ze weer een stukje zijn gegroeid.
  Zirve
  Pedagogisch expert+

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar