Kindergarden Hugo de Grootstraat

Delft

Je zal verrast zijn door de entree van ons kinderdagverblijf. Het trappenhuis van het voormalige schoolgebouw heeft kroonluchters en glas-in-lood, hoge plafonds en veel lichtinval. Dat alles zorgt voor een prettige, lichte sfeer in de hal en de ruime groepen. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby's kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Een veilige ruimte op de groep om even tot rust te komen en zo ook de kinderen te leren kennen!
Hugo de Grootstraat 59, Delft
6 groepen
25 medewerkers
6 vacatures

Onze vestiging

In ons atelier op de eerste etage mogen onze peuters hun creativiteit ontdekken. We laten ze vrij in wat ze maken. Het resultaat vinden we minder belangrijk, het gaat ons veel meer om het plezier en het spelenderwijs leren. Kinderen hebben behoefte aan houvast en daarom bieden we goede begeleiding om hun talenten te ontdekken en toe te passen.

Tijdens de verbouwing zijn er lichtkoepels geplaatst op onze zolder. Daardoor is er een speelse ruimte ontstaan waar de peuterplussers en de kinderen van de BSO zich thuis voelen. Op de peuterplusgroep richten we ons vooral op het vergroten van de zelfstandigheid. Zelf fruit snijden met een kindermesje, zelfstandig naar het toilet gaan en voor jezelf leren opkomen.

Je vindt ons net buiten de binnenstad van Delft, perfect op de route naar werk of station.

Bijzonder bij Kindergarden Hugo de Grootstraat

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Speel- en ontspanhoekjes bij Kindergarden

  Speel- en ontspanhoeken babygroep

  Onze babygroep is zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Lief kleintje, neem de tijd. Je zult het allemaal leren!
  Judith
  Pedagogisch medewerker
 • Eén van de mooiste dingen van mijn werk vind ik dat ouders hun kind aan ons toevertrouwen.
  Laura
  Pedagogisch medewerker
 • Op de Peuterplusgroep is iedere dag anders, dat maakt het juist zo leuk.
  Melanie
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar