Kindergarden Hugo de Grootstraat

Delft

Via het trappenhuis - met kroonluchter en glas-in-lood ramen - kom je op de zolder van dit voormalige schoolgebouw. En daar, onder het knusse, schuine dak vind je onze BSO! Dankzij plaatsing van lichtkoepels is er een speelse ruimte met veel licht ontstaan. De kinderen voelen zich er meteen thuis.
Hugo de Grootstraat 59, Delft
25 medewerkers
6 vacatures

Onze vestiging

De kinderen laten graag van zich horen, in de Kindercommissie bijvoorbeeld. Daar geven ze aan welke activiteiten hun voorkeur hebben binnen de thema's Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Als het even kan maken we samen een activiteitenplanning of verzinnen een themaweek. Zo hebben we in de vakantie gewerkt aan 'Het perfecte plaatje' met beeld, fotografie, kunst, versieren van lijstjes en een tentoonstelling voor elkaar en de ouders. Daarnaast mogen de kinderen natuurlijk vrij spelen of ontspannen met een boekje. Ook daar hebben we alle ruimte voor.

We moedigen kinderen aan om buiten te spelen: we gaan naar het park in de buurt, we picknicken, voetballen, klimmen in bomen - we doen allerlei sport en spel activiteiten. In de vakantie gaan we naar een museum of denken out of the box en gaan bijvoorbeeld samen vlotten bouwen.

Onze BSO zit net buiten de binnenstad van Delft, op de route naar werk of station.

Bijzonder bij Kindergarden Hugo de Grootstraat

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Buitenspelen op de BSO van Kindergarden

  Buiten spelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, want we mogen gebruik maken van het schoolplein naast de BSO waar wordt gevoetbald of andere activiteiten worden ondernomen.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een leeshoek op de BSO van Kindergarden

  Leeshoek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik geniet van mijn werk, door de kinderen op een veilige manier uit te dagen en te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. 
  Iris
  Preventiecoach en BSO-medewerker
 • Als huishoudelijke kracht heb ik contact met iedereen. Met de levendigheid van alle kinderen om mij heen voel ik mij als een vis in het water!
  Jolanda
  Huishoudelijk medewerker
 • Werken op de BSO is het leukste wat er is. We maken er met de kinderen iedere dag een feestje van! 
  Najia
  BSO-medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!