Kindergarden Villa Vondel

Amsterdam

De oude schoolbel hangt er nog, de waterpartij aan de achterkant is een sprookje, net als het uitzicht over het Vondelpark. Welkom in Villa Vondel. 

Onze vestiging Villa Vondel ligt +/- 15 minuten van station Amsterdam-Zuid, zowel met de tram, bus en metro. Met de fiets vanaf hetzelfde station is het 10 minuten fietsen door het prachtige Amsterdam-Zuid.
Waldeck Pyrmontlaan 23, Amsterdam
8 groepen
30 medewerkers
8 vacatures

Onze vestiging

In ons kinderdagverblijf krijgen de kinderen alle ruimte en bewegingsvrijheid om eigen keuzes te maken. We bieden rust én uitdaging, een belangrijke voorwaarde om te kunnen ontwikkelen. Uitdaging bieden we om te beginnen op de babygroep. Met speelmatten, ontdekspiegels en een zwart-wit hoek. We bieden ook babymassage en baby-yoga aan. De peuters zijn graag in de Friends call me Jim ruimte, een aparte bewegingsruimte waarin ze een parcours kunnen afleggen. Zo beleven ze allemaal sportieve avonturen, uiteraard onder toezicht van de pedagogisch medewerkers die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Ook in de tuin valt er van alles te beleven: het bewegingspad, de zandbak en er ligt een fietsroute met heuvels en buiten eten doen we bij mooi weer aan de gezellige picknicktafels.

Bijzonder bij Kindergarden Villa Vondel

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  Maandelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Sinds 2009 ben ik werkzaam op de peutergroep en kom nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. De liefde die je terug krijgt van de kinderen is zo speciaal. Bij Kindergarden staan de ontwikkelingen van de kinderen centraal. Wat ik zo fijn vind om voor Kindergarden te werken is dat er met een pedagogisch programma en verschillende ontwikkelgebieden gewerkt wordt waarbij er per individu gekeken wordt welk kind wat nodig heeft. We werken vanuit de emotionele veiligheid, de basis voor kinderen om met plezier en een veilig gevoel naar het KDV te komen. Om hier deel aan te nemen maakt mij een gelukkige leidster!
  Rachel
  Pedagogisch medewerker
 • Elke dag de blije gezichten van de kinderen zien, kinderen die een knuffel willen, en de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling maakt mijn werk fantastisch! Ook vind ik het fijn om een praatje te maken met ouders, zodat de ouders mij ook een beetje leren kennen en ik hen. Ik werk bij Villa vondel op de peutergroep, wij zijn een hecht team en elke dag leren wij van elkaar, wij stimuleren elkaar en niks is te veel.
  Sushma
  Pedagogisch medewerker
 • Mijn taak als preventie coach is om een veilige en gezonde sfeer te creëren op de vestiging. Zo bied ik ondersteuning aan de vestigingsmanager door mij te verdiepen in hoe wij Kindergarden gezond en veilig kunnen houden, dat doe ik door jaarlijks een steekproef uit te voeren.
  Zhaloewa
  Preventie coach

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  4 Peutergroepen

  2 - 4 jaar