Kindergarden Villa Vondel

Amsterdam

Onze Villa Vondel BSO ligt op een unieke locatie aan het Vondelpark, een prachtplek met hoge plafonds, veel ruimte en licht. Neem een kijkje in de Kids keuken of de uitdagende Friends call me Jim bewegingsruimte... hier bezorgen we kinderen een fantastische en leerzame middag.
Waldeck Pyrmontlaan 23, Amsterdam
30 medewerkers
9 vacatures

Onze vestiging

Elke maand bespreken de kinderen met de medewerkers van het BSO-team wat ze willen doen. Zo maken we het populaire eigen Villa Vondel spel. De kinderen stellen met elkaar de spelregels op, knutselen de benodigdheden en oefenen of het spel ook echt werkt. Wat een teamwork is hier voor nodig en wat mooi om te zien hoe trots ze zijn op hun eigen prestaties!

Een wandeling in het Vondelpark of Amstelpark hoort bij de buitenactiviteiten. We kijken naar de bomen, bloemen en vogels. We spelen of volgen clinics van hockey, voetbal, atletiek of judo. De kinderen gaan dan een aantal weken op les. In een korte periode krijgen ze zo een gevoel bij een sport. In de vakanties volgen we ons programmaboekje met activiteiten die we hebben voorbereid: het Van Gogh Museum, NEMO, Artis en het Kabouterbos.

Onze BSO Villa Vondel zit midden in Amsterdam-Zuid, en toch maar drie minuten van de A10.

Bijzonder bij Kindergarden Villa Vondel

 • Buiten spelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, en omdat we geen eigen plein hebben doen we dit altijd in het Vondelpark of Amstelpark.

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Vakantie-uitjes

  We hebben een gevarieerd activiteitenaanbod tijdens de vakanties. Van silent disco tot gastdocent over reptielen. Diverse activiteiten zodat elk kind zich aangesproken voelt. En we blijven niet alleen op de vestiging, maar trekken er ook op uit, zoals een dagje naar Nemo of buitenspelen in het Amsterdamse bos!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Bij Kindergarden is elk kind uniek en bieden wij een veilige en vertrouwde omgeving waar de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. In mijn functie als pedagogisch expert kan ik daar een bijdrage aan leveren.
  Eva
  Pedagogisch expert
 • Ik geniet ervan iedere week een gevarieerd menu voor de kinderen te maken. Ik kan hier echt mijn eigen creativiteit in kwijt. Maar wat mij het meest gelukkig maakt is wanneer de kindjes mij vertellen hoe lekker zij het vonden en alle bordjes helemaal leeg zijn.
  Jelly
  BSO kok
 • Het leukste van mijn werk is het luisteren naar de vele verhalen die de kinderen vertellen tijdens het ophalen of op de BSO. Ze hebben een geweldige fantasie, en dat zie je terug in de meest bijzondere verhalen die ze vertellen over wat ze allemaal meemaken en doen.
  Koen
  Pedagogisch medewerker BSO

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!