Vestiging

Utrecht ’t Zand (Leidsche Rijn)

Adres: Het Zand 17, Utrecht

December 2019 opent Kindergarden een nieuw kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn. De vestiging ligt in de kindvriendelijke wijk ’t Zand, op vijf minuten fietsen van onze huidige vestiging aan de Dirck Hoetweg en de nieuw te openen vestiging aan de Madridstraat medio 2020.

Word jij onze nieuwe collega op deze mooie locatie?

Bekijk vacatures
Past het bij wat jij wilt? Dan krijg je het vertrouwen om door te groeien.

Debbie Corinaldi

De vestiging

Binnen ademen de groepsruimten de rustige, huiselijk sfeer die Kindergarden eigen is. De groepen zijn horizontaal ingericht en er is ook een mooie tuin aanwezig. Voor de oudere kinderen is er ook buitenschoolse opvang (BSO).

Kindergarden Utrecht ’t Zand heeft:

  • Kinderopvang van 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 3 babygroepen (0-2 jaar)
  • 2 dreumesgroep (1-3 jaar)
  • 4 peutergroepen (2-4 jaar)
  • 4 BSO groepen

Werken met hart en ziel in een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s en trots zijn op je organisatie, daar gaan we voor bij Kindergarden!

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Kom je bij ons werken?

Samen groeien, leren en vieren! We willen kinderen het allerbeste bieden. Samen met jou werken we daar heel hard aan. Jij inspireert, geeft aandacht, ontwikkelt. Samen groeien en leren we. Elke dag opnieuw. Onze successen vieren we met elkaar. Niet alleen pakken we elk jaar groots uit met een feest voor alle medewerkers, je viert ook kleine successen en leuke dingen samen met je team: een goede GGD-controle, een mooie beoordeling in een enquête, een positief stuk in een lokale krant.

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden