Kindergarden 't Zand

Utrecht

Wat een mooie tuin, wat een rust en ruimte! Dat is het eerste wat (potentiële) medewerkers ons vertellen als ze voor het eerst onze vestiging binnenkomen, en dan hebben ze de 'huiskamer-BSO' op de bovenste verdieping nog niet eens gezien. Dankzij onze themalokalen heeft ieder kind hier in no time zijn of haar favoriete plekje ontdekt.
Het Zand 17, Utrecht
37 medewerkers
6 vacatures

Onze vestiging

Ontspannen in de woonkamer, creatief zijn in het atelier, de wereldkeuken ontdekken of proefjes doen in het laboratorium? Dat kan allemaal. In elke ruimte is er volgens het (maand)thema iets te doen. Er is natuurlijk ook ruimte om te ontspannen en niks te hoeven na een dag school.

We hebben een eigen BSO-tuin waarin we voetballen, een tikspel doen of beestjes bekijken. In de vakanties staat het vakantiegevoel voorop. Wil je meedoen, leuk! Iets anders? Mag ook. Er zijn workshops en we maken uitstapjes. Deze variëren van museumbezoek tot jezelf uitleven in de nabij gelegen speeltuin. Een divers aanbod vinden de kinderen het fijnst. Zo kwam er iemand enthousiast vertellen over zijn reptielen, leerzaam én spannend, vooral omdat de kinderen ze aan mochten raken.

Onze BSO ligt in Leidsche Rijn, dichtbij de aansluiting met de A2 en A12. Goed bereikbaar met de auto en je kunt er ook prima parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden 't Zand

 • Aparte BSO tuin

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten in onze eigen tuin met o.a. houten speeltoestellen en een sportveld inclusief doeltjes waar we verschillende sporten beoefenen.

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Yoga- & theaterlessen

  Een van onze pedagogisch medewerkers verzorgt yoga- en theaterlessen. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met yoga en theater.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!