Kindergarden 't Zand

Utrecht

Misschien zie je de fazanten wel op het grasveld lopen... ook die genieten van de ruimte en de rust op deze fantastische locatie. De entree met het trappenhuis en natuurstenen vloer nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze groepen. Op de babygroep zal het je vast opvallen dat we gebruik maken van hangwiegjes. Dat doen we om je kindje te laten wennen aan de geluiden en geuren op de groep, en ook om het snel te leren kennen.
Het Zand 17, Utrecht
9 groepen
37 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Onze peuterplussers dagen we uit om zoveel mogelijk zelf te doen en hun zelfstandigheid te vergroten. Want dat komt straks op school goed van pas. Er zijn op onze vestiging twee peuterplusgroepen. Daardoor kan de doorstroom relatief sneller plaatsvinden dan wanneer er maar een is, zoals je vaak op andere vestigingen ziet.

Buiten lokt het grote avontuur. Onze baby's, dreumesen, peuters én de kinderen van de BSO hebben allemaal een eigen tuin! Van de baby's grenst er een via openslaande deuren aan hun eigen groep. De babytuin heeft zacht kunstgras, de overige tuinen hebben echt gras. Fietsparcours, zandbak, schaduwdoeken, moestuin... aan alles is gedacht.

Onze vestiging ligt in Leidsche Rijn, dichtbij de aansluiting met de A2 en A12. Goed bereikbaar met de auto en je kunt er ook parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden 't Zand

 • De ontdektuin van Kindergarden 't Zand Utrecht

  Grote ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de dreumesen en peuters, ook ieder in hun eigen tuin, zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het mogen volgen, stimuleren en begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling is iets heel moois en waardevols. Het vertrouwen krijgen van de kinderen om samen met hen dit pad te bewandelen is magisch. De puurheid van kinderen is wat mij raakt en mij elke dag energie geeft. Die energie gebruik ik graag om samen met ons team een fijne plek te creëren voor kinderen en ouders.
  Afke
  Vestigingsmanager

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  2 Peuter+ groepen

  3+ jaar