Vestiging

Amsterdam Zuivelplein

Adres: Zuivelplein 11, Amsterdam

Huiselijk, ruim, licht en overzichtelijk. Dat is het eerste wat je opvalt als je hier naar binnen gaat. Elke groep is ontwikkelingsgericht ingericht en heeft openslaande deuren naar de flinke tuin, waardoor je makkelijk met de kinderen naar buiten kunt.

Met het hele team wordt er hard gewerkt aan kwaliteit. De input daarvoor komt van het team zelf, dit maakt dat je je gezien en gehoord voelt. Onze eerlijke, open manier van communiceren werkt heel verfrissend: daardoor groeien we als collega’s!

Bekijk vacatures
Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Debbie Corinaldi

Feestje!

Iemand blij maken? Yes! Verjaardag, jubileum, functiewijziging of babyshower – het zijn allemaal momenten die ons teamgevoel versterken. Onze gunfactor is groot. We genieten van de mijlpalen die we bereiken en vieren die graag samen. Onze collega’s maken Zuivelplein een fijne vestiging om te werken, omdat ze je als familie ontvangen! Iedereen is bereid dat stapje extra te zetten.

Kindergarden Zuivelplein heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 1 babygroep (0 – 2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 – 3 jaar)
  • 1 peutergroep (2 – 4 jaar)
  • 2 groepen buitenschoolse opvang BSO (4 t/m 12 jaar)

Naast de vestiging aan het Zuivelplein zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Herengracht, Waldeck Pyrmontlaan, Vondelstraat, Zuidas, Middenweg, Nassaukade, Voormalige Stadstimmertuin, Haveneiland, Steigereiland en Fizeaustraat.

BSO Zuivelplein

Onze BSO in de Watergraafsmeer straalt een en al huiselijkheid uit. In de speciale kinderkeuken maken we samen de lekkerste gerechten! Ons team is gastvrij, aardig en geïnteresseerd. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Dat houdt ons werk uitdagend.

De toneelruimte, bioscoop en de grote afgeschermde speeltuin – waar van alles te beleven en te ontdekken valt voor de kinderen – geven onze medewerkers handvatten voor een leuke en leerrijke dag.

Werken op de BSO

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden