Kindergarden Zuivelplein

Amsterdam

BSO Zuivelplein zit in een sfeervol gebouw van de Amsterdamse School tussen het groen van de buurt. We hebben achter ons een grote plek waar geen auto's kunnen komen en waar de kinderen kunnen spelen. Bovendien maken we gebruik van een strook van een park met een voetbalveld. Voor buitenactiviteiten hebben we dus de ruimte. Ook is er een echt theater.
Zuivelplein 11, Amsterdam
16 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Sportief, creatief? Vrij spelen? Zin in een groepsspelletje? De Kids keuken of de stilteruimte in? De pedagogisch medewerkers nodigen kinderen uit om mee te doen aan een activiteit en tegelijk luisteren we goed naar hun eigen ideeën en inbreng. Die nemen we mee in het activiteitenprogramma. En tijdens de zomervakantie maken we een draaiboek met elke week een ander thema.

De grotere kinderen vinden het leuk om te helpen als we gaan oogsten in de moestuin bij het kinderdagverblijf. We hebben gemerkt dat heel wat kinderen groene vingers blijken te hebben. We kweken met elkaar van worteltjes, aardbeien tot radijsjes... Ook vinden ze het prachtig om onze twee wandelende takken, huisslakken en vissen te verzorgen.

Je vindt ons vlakbij de Middenweg, de A10 zit bij wijze van spreken om de hoek. Veel medewerkers weten overigens niet hoe dicht onze BSO bij Diemen ligt. Je hoeft alleen maar even onder het viaduct door...

Bijzonder bij Kindergarden Zuivelplein

 • Een theater op de BSO van Kindergarden

  Fantasieruimte

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie, van schminken tot zingen. De piano is vaak favoriet en de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten. We geven ze echt iets mee voor de toekomst door het aanleren van nieuwe vaardigheden.

 • Lezen in de loungehoek op de BSO van Kindergarden

  Lounge ruimte

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een strip of goed leesboek.

 • Vakantie-uitjes

  We hebben een gevarieerd activiteitenaanbod tijdens de vakanties. Van silent disco tot gastdocent over reptielen. Diverse activiteiten zodat elk kind zich aangesproken voelt. En we blijven niet alleen op de vestiging, maar trekken er ook op uit!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik werk graag op BSO Zuivelplein omdat we op onze knusse vestiging een écht podium hebben wat we gebruiken bij leuke optredens. En hierbij maak ik graag gebruik van mijn achtergrond als dans docent.
  Nicoline
  Pedagogisch medewerker BSO
 • De kinderen leren mij met nieuwe ogen naar de wereld te kijken. Hun open blik en bodemloze nieuwsgierigheid maakt iedere dag een nieuw avontuur.
  Charlotte
  Pedagogisch medewerker BSO

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!