Kindergarden Zuivelplein

Amsterdam

Alle ouders kennen al onze medewerkers op Zuivelplein. Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, huiselijk en gemoedelijk, je voelt de sfeer van een buurt-kinderopvang in Betondorp. In ons pracht gebouw, van de Amsterdamse School, ervaar je een rustige sfeer.
Zuivelplein 11, Amsterdam
3 groepen
16 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Op de babygroep moedigen onze pedagogisch medewerkers de kinderen aan om materialen en ruimte te gaan ontdekken, zoals de speelmat of de ontdekspiegel.

Op elke groep zorgen we ervoor dat er voldoende afwisseling is tussen het aanbieden van rust en activiteiten. Al onze ruimtes nodigen uit om op onderzoek uit te gaan en dragen zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Op de dreumes- en peutergroep komt een gastdocent yoga en muziek geven. Buiten in de tuin leven de kinderen zich uit in het speelhuis, de buitenkeuken, de zandbak of de moestuin - ruimte genoeg. En voor de allerkleinsten hebben we onze aparte babytuin.

Je vindt ons vlakbij de Middenweg, de A10 zit bij wijze van spreken om de hoek. Veel medewerkers weten overigens niet hoe dicht deze Kindergarden vestiging bij Diemen ligt. Je hoeft alleen maar even onder het viaduct door...

Bijzonder bij Kindergarden Zuivelplein

 • Een moestuin bij Kindergarden

  Eigen moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Kindergarden Zuivelplein Amsterdam - Tuin

  Grote tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, de zandbak, het bamboebos of onze buitenkeuken, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Naast de peuters en dreumesen, juist ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het mooiste van onze vestiging vind ik onze tuin. Er is zoveel ruimte, we hebben een moestuin, een zandbak, er zijn boomstammen waar je op kunt springen, je kunt rondjes fietsen en we kunnen voetballen. Ik geniet als ik zie dat iedereen zich vermaakt!
  Ellen
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar