Vestiging

Amsterdam Fizeau

Adres: Fizeaustraat 4, Amsterdam

Een veilige, ontwikkelingsgerichte inrichting en volop ruimte, zowel op de begane grond als op de eerste en tweede verdieping. In dit voormalige schoolgebouw herken je meteen de stijl van Kindergarden: een fijne plek om te werken.

Geen dag is hetzelfde op onze vestiging, of je nu in de knutselruimte, het kindertheater, de bioscoop, de computerruimte of in de grote keuken aan de slag gaat. Naast opvang voor de allerkleinsten hebben we ook BSO.

Bekijk vacatures
Past het bij je wat je wil? Dan krijg je het vertrouwen om door te groeien

Debbie Corinaldi

Help mij het zelf te doen

We helpen elkaar, geven elkaar tips en advies, en worden gestimuleerd zaken zelf op te lossen. Betrokkenheid en zelfstandigheid vinden we belangrijk. Daardoor krijgt iedereen de kans om te groeien binnen haar functie.

Kindergarden Fizeau heeft:

  • Opvang vanaf 2 maanden t/m 12 jaar
  • Horizontale groepen
  • 3 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 3 peutergroepen (2 – 4 jaar)
  • 3 groepen buitenschoolse opvang BSO (4 – 12 jaar)

Naast de vestiging aan de Fizeaustraat zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Herengracht, Waldeck Pyrmontlaan, Vondelstraat, Zuivelplein, Zuidas, Middenweg, Onderlangs, Nassaukade, Haveneiland, Steigereiland en Voormalige Stadstimmertuin.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden