Kindergarden Fizeaustraat

Amsterdam

Onze BSO zit in een prachtig pand van de Amsterdamse school, met veel glas-in-lood ramen en fijne, grote ruimtes met hoge plafonds. Dat zorgt voor een prettige, lichte sfeer waarin de kinderen zich na een dag school direct thuis voelen. Aan de achterzijde stap je zo de ruim-opgezette en omsloten stadstuin in.

Je vindt onze vestiging vlakbij station Amstel, naast hotel V. Parkeer je zorgen over hoge parkeerkosten; op slechts 5 minuten loopafstand van onze vestiging in Amsterdam voor slechts 0,10 cent per uur.
Fizeaustraat 4, Amsterdam
32 medewerkers
8 vacatures

Onze vestiging

Knutselen, koken, buitenspelen of lekker naar de chill-ruimte? We bieden kinderen van 4 tot 12 jaar altijd keuze. We hebben drie medewerkers met een sportachtergrond, dat betekent volop enthousiasme voor sport & spel, zoals "rat en raven" of voetballen.

In de vakantieperiode hebben we een gevarieerd programma, van silent disco tot gastdocent over reptielen of een uitje naar bos of park. We vinden het belangrijk dat de kinderen naar buiten gaan. Daarom zijn we vaak te vinden in de schaduwrijke speeltuin aan het einde van de straat, waar we ook verschillende spellen doen. In de zomer wordt er veel buiten gesport. We gaan voor uitdaging, ontwikkeling en plezier!

Bijzonder bij Kindergarden Fizeaustraat

 • Lezen in de loungehoek op de BSO van Kindergarden

  Chillhoek

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een goed leesboek.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

 • 8+ activiteiten op de BSO bij Kindergarden

  Unieke dagactiviteiten

  De kinderen hebben zelf de regie over hun vrije tijd op onze BSO. Ze kunnen dagelijks deelnemen aan drie wisselende dagactiviteiten. Thema's zijn onder andere: sport- en spel, bouwen, knutselen, spelletjes en koken.

 • Vakantie-uitjes

  We hebben gevarieerd vakantie activiteitenaanbod. Van silent disco tot gastdocent over reptielen. Diverse activiteiten zoda,t elk kind zich aangesproken voelt. We blijven niet alleen op de vestiging maar trekken er ook op uit, zoals een dagje naar Nemo of buitenspelen in het Amsterdamse bos.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het leuke aan mijn functie als pedagogisch expert vind ik om samen met mijn collega’s te kijken naar hoe we het pedagogische niveau naar een hoger level kunnen brengen.
  Kristin
  Pedagogisch expert
 • Het leukste aan mijn baan is; ik leer elke dag iets nieuws. Op kantoor ben ik altijd de Vestigingsmanager aan het ondersteunen maar ook mijn collega’s. Ik heb ook mijn eigen taken en inbreng, en dit neem ik heel serieus. En wat het werk nog leuker maakt, is dat ik inzetbaar ben op alle groepen, waardoor ik alle kindjes en ouders van onze vestiging ken.
  Lisanne
  Adjunct vestigingsmanager  

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!