Kindergarden Fizeaustraat

Amsterdam

Ons kinderdagverblijf Fizeaustraat haalt het beste uit dit juweeltje van de Amsterdamse School. De fijne, lichte ruimtes op de begane grond zijn helemaal voor de baby's. Ze hebben een eigen gang, waardoor we de rust kunnen creëren die nodig is. De tuinen voor de baby's grenzen direct aan hun groepen en zijn afgeschermd van die van de oudere kinderen.
Fizeaustraat 4, Amsterdam
6 groepen
32 medewerkers
7 vacatures

Onze vestiging

De eerste verdieping is voor de dreumesen en peuters, met een speelatelier dat we omtoveren tot slaapatelier als ze gaan rusten. We gebruiken deze ruimte ook voor activiteiten met kleine groepjes, zoals een boekje lezen of een muziekspelletje. De wekelijkse muziekles is een feest, ook voor de kleinsten. Klanken en muziek helpen hen bij het maken van contact en zijn goed voor de taalontwikkeling en creativiteit. En de peuters maken zo ook kennis met instrumenten, liedjes en gebaren.

Aan de achterzijde van het pand stap je zo de ruim-opgezette en omsloten stadstuin in. Genoeg ruimte om met de kinderen te ravotten, te fietsen en je samen te verstoppen in het bamboe.

Je vindt ons kinderdagverblijf vlakbij station Amstel, naast hotel V.

Bijzonder bij Kindergarden Fizeaustraat

 • Babytuinen

  Alle babygroepen zijn op de begaande grond met een aangrenzende babytuin. Baby’s genieten veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermde gedeelte.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Speel- en slaapatelier

  Bij de dreumes en peuters willen we graag hun zelfstandigheid vergroten. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn moedigen we ze juist aan zich zelf aan te kleden.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Een veilige omgeving bieden aan de kinderen, op ontdekkingsreis gaan met de kinderen, samen spelen en plezier hebben, dat geeft me de kracht en motivatie om door te gaan! Een lach is gratis, maar heel veel waard!  
  Jidiela
  Pedagogisch medewerker
 • Het leuke aan mijn functie als pedagogisch expert vind ik om samen met mijn collega’s te kijken naar hoe we het pedagogische niveau naar een hoger level kunnen brengen.   
  Kristin
  Pedagogisch expert
 • Wat je leert in de theorie kan je dus direct toepassen in de praktijk. Dit is voor mij ideaal.’ 
  Lisanne
  Adjunct vestigingsmanager

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar