Kindergarden Stadshoeve

Zwolle

September 2024 opent Kindergarden Stadhoeve haar deuren op een zeer bijzondere plek, midden in de bloeiende wijk Stadshagen. Deze unieke locatie is onze tweede vestiging in Zwolle en is helemaal ontworpen met kinderopvang in gedachten.   
Arendshorstlaan 15, Zwolle
6 groepen
30 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

Deze vestiging ligt in een kindvriendelijke wijk met onder andere een kinderboerderij, waardoor kinderen een gevarieerde en leerzame omgeving ervaren. Bovendien delen we een gemeenschappelijk parkeerterrein, waar parkeren volledig gratis is.

Buiten ervaren kinderen volop vrijheid en zelfstandigheid, dankzij onze uitgestrekte tuin die de hele vestiging omringt. Elke groep heeft zijn eigen buitenruimte, zodat zelfs de allerkleinsten veilig kunnen genieten van de buitenlucht.

Stadshagen is een opkomende en levendige wijk, en onze vestiging bevindt zich midden in dit bruisende gebied. Interessant om te weten is dat de locatie gebouwd is op de restanten van de buitenmuren van kasteel Werkeren, waardoor een stukje geschiedenis voelbaar is op onze kinderopvang.

Bijzonder bij Kindergarden Stadshoeve

 • Het atelier op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Dansen en bewegen

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Speel- en ontspanningshoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar