Kindergarden Stadshoeve

Zwolle

September 2024 opent Kindergarden Stadshoeve haar deuren op een zeer bijzondere plek, midden in de bloeiende wijk Stadshagen. Deze unieke locatie is onze tweede vestiging in Zwolle en is helemaal ontworpen met kinderopvang in gedachten.   
Arendshorstlaan 15, Zwolle
30 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

Deze vestiging ligt in een kindvriendelijke wijk met onder andere een kinderboerderij, waardoor kinderen een gevarieerde en leerzame omgeving ervaren. Bovendien delen we een gemeenschappelijk parkeerterrein, waar parkeren volledig gratis is.

Buiten kunnen kinderen volop genieten van grote vrijheid en zelfstandigheid. Hiervoor hebben we onze ruime en speciaal ingerichte BSO-tuin, direct naast de vestiging, dan ook helemaal op afgestemd! Binnen vind je een speciale kinderkeuken, waar alles op kind hoogte is gemaakt. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Stadshagen is een opkomende en levendige wijk, en onze vestiging bevindt zich midden in dit bruisende gebied. Interessant om te weten is dat de locatie gebouwd is op de restanten van de buitenmuren van kasteel Werkeren, waardoor een stukje geschiedenis voelbaar is op onze kinderopvang.

Bijzonder bij Kindergarden Stadshoeve

 • Bij Kindergarden kunnen de kinderen creatief aan de slag in ons atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Na schooltijd lekker een potje voetballen met een pedagogisch medewerker van Kindergarden

  Grote tuin

  Rondom de BSO hebben we een grote tuin, die gescheiden is van die van het kinderdagverblijf. Ook kunnen er buiten buitensporten worden gedaan zoals voetbal.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

 • Lezen in de loungehoek op de BSO van Kindergarden

  Diverse hoeken

  Kinderen hebben verschillende interesses en daarom hebben we verschillende hoeken ingericht. Zo hebben we een heus podium met poppenkast, een grote en kleine bouwhoek en zelfs een plafondhoog houten speelhuis inclusief een grote keuken en wasmachine.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.