Kindergarden Frankhuizerallee

Zwolle

Welkom op ons kinderdagverblijf dat speciaal voor kinderopvang en BSO is ontworpen. Elke groep heeft bij ons een eigen deur naar de buitenruimte, wat fijn is voor de rust. We hebben een heel grote gymzaal, zodat we bij minder weer ook binnen vrijuit kunnen bewegen. In de hal bieden we extra activiteiten aan. Met onze baby's doen we er bijvoorbeeld een gymparcours om spelenderwijs hun motorische ontwikkeling te stimuleren.
Frankhuizerallee 1c, Zwolle
6 groepen
41 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

Onze peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes om meer gerichte aandacht te hebben voor een activiteit. De peuterplussers bereiden we voor op de basisschool: we dagen ze vooral uit om hun zelfstandigheid te vergroten. Denk aan voorbereidend schrijven, zelf fruit snijden met een kindermesje en voor jezelf leren opkomen. Voor de gym, sport- en buitenactiviteiten werken we samen met een sportservice.

Buiten ervaren kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar hebben we onze megagrote tuin, die rond de vestiging ligt, dan ook helemaal op afgestemd! Elke groep heeft een eigen buitenruimte, ook de allerkleinsten genieten veilig van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte. De sportservice geeft's zomers ook buiten les.

Onze vestiging zit in de kinderrijke wijk Stadshagen. Direct naast ons pand kun je prima parkeren. De A28 is vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Frankhuizerallee

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Buiten slapen bij Kindergarden

  Buitenbedjes

  Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

 • Gymzaal of beweegruimte bij Kindergarden

  Gymzaal

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan. En dit geldt niet alleen voor de peuters en dreumesen, ook met de baby's doen we aan gym in onze gymzaal!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Waar ik het meest van geniet in mijn werk is de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving bieden.
  Kaylee
  Pedagogisch medewerker 
 • Ik heb naast de huishoudelijke taken ook veel contact met kinderen en ouders, hierdoor heb ik veel afwisselende werkzaamheden.
  Naomi
  Huishoudelijk medewerker 
 • Het mooiste aan mijn werk bij Kindergarden vind ik dat het kind centraal en op 1 staat. We laten elk kind op zijn/haar eigen manier en tempo ontwikkelen.
  Sandra
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar