Kindergarden Frankhuizerallee

Zwolle

Welkom op onze BSO-vestiging die speciaal voor kinderopvang is ontworpen! Elke groep heeft bij ons een eigen buitenruimte, wat natuurlijk fijn is voor de rust. Je vindt ons vaak in de grote gymzaal, waar we bij minder weer toch vrijuit kunnen bewegen.
Frankhuizerallee 1c, Zwolle
41 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

Buiten ervaren kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar is onze grote tuin, die rond de vestiging ligt, dan ook helemaal op afgestemd. We hebben een vogelnest schommel en veel ruimte om te rennen, klimmen en verstoppen. Ook hebben we voor onze profvoetballers van de toekomst een mooi voetbalveld waar ze naar hartenlust kunnen oefenen.

Tijdens vakanties bieden we elke week een ander thema. Hutten bouwen bijvoorbeeld, of we zetten een werelddeel centraal. Eén week hebben we alleen maar spelletjes gedaan met water. In de sportweek leerden we freerunnen en in de cultuurweek gravity maken en beeldhouwen.

Onze vestiging zit in de wijk Stadshagen. Direct naast ons pand kun je prima parkeren. De A28 en andere uitvalswegen zijn vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Frankhuizerallee

 • 8+ activiteiten op de BSO bij Kindergarden

  Eigen keuze uit dagactiviteiten

  De kinderen hebben zelf de regie over hun vrije tijd op onze BSO. Ze kunnen dagelijks deelnemen aan drie wisselende dagactiviteiten. Thema's zijn onder andere: sport- en spel, bouwen, knutselen, spelletjes en koken.

 • Grote tuin

  Rondom de BSO hebben we een grote tuin, die gescheiden is van die van het kinderdagverblijf. Ook kunnen er buiten buitensporten worden gedaan zoals voetbal.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik zorg op de groep én achter de schermen voor de veiligheid binnen dit pand. Dit geeft mij veel verantwoordelijkheid en veel voldoening.
  Jahaira
  Preventie coach 
 • Wat ik zo mooi vind aan mijn werk is de band die ik met de kinderen opbouw en het plezier dat we samen hebben.
  Sanne
  BSO coördinator 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!