Kindergarden Hortensialaan

Zeist

In ons knusse en lichte kinderdagverblijf is alles gelijkvloers. Je zult verrast zijn door de ruimte en onze gemeenschappelijke hal waarin we allerlei activiteiten organiseren. Op onze babygroep dagen we de kindjes uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld het zwart-wit hoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby's ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.
Hortensialaan 32, Zeist
4 groepen
20 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

De peuters bieden we iedere donderdag gym aan, net als onze dreumesen. Beide groepen ontdekken actief en bewegelijk de wereld. Gym stimuleert hun motorische vaardigheden. Ook is er is muziekles, en kookles van onze eigen huishoudelijk medewerker. In de gemeenschappelijke hal ondernemen de kinderen van alles, van klimmen tot het verzorgen van onze planten en slakken.

Buiten spelen is gezond en dat doen we dus ook veel in onze nieuw aangelegde tuin. Wist je dat kinderen buiten op een ander manier spelen en leren? Alle elementen uit onze tuin dragen hier aan bij. Van het parcours waarover je naar hartenlust kan fietsen tot de wilgentunnel waarin je je goed kan verstoppen en de moestuin waarin je kennis kan maken met de natuur.

Onze vestiging zit in het centrum van Zeist, een gezellige buurtlocatie!

Bijzonder bij Kindergarden Hortensialaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peutergym

  Peuters bewegen graag, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook iedere donderdag met ze tijdens onze peutergym. Aan de hand van een verhaal laten we de kinderen bewegen en dagen ze ook uit om zelf dingen in te brengen.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het dagelijks bereiden van een gezonde en lekkere maaltijd en het schoonhouden van de algemene ruimtes vind ik erg leuk! Het werken met kinderen die onbevangen zijn en je iedere dag zo vrolijk ontvangen geeft mij positieve energie, waardoor het meer lijkt op zorgen voor een groot gezin dan op werken.
  Babette
  Huishoudelijke medewerker
 • In mijn rol als Pedagogisch expert, inspireer en motiveer ik mijn collega’s om kinderen elke dag een uitdagende en leerrijke omgeving te bieden. Er is niks mooiers dan een dag succesvol af te ronden en te weten dat door mijn expertise ze weer een stukje zijn gegroeid.
  Zirve
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar