Kindergarden Hortensialaan

Zeist

Onze BSO vind je op de lichte bovenverdieping van ons gezellige kinderdagverblijf. Ieder kind kan hier genieten van zijn of haar vrije tijd en contact maken met andere kinderen. We bieden activiteiten aan die de kinderen zelfstandig, met begeleiding van onze pedagogisch medewerkers of samen met andere kinderen kunnen doen.
Hortensialaan 32, Zeist
20 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

De activiteiten vallen binnen de thema's Sport en Spel, Creatief en Techniek en we spelen in op een thema dat de meeste kinderen superleuk vinden: Koken. De kinderen hebben ook zelf inbreng in wat ze willen doen. Onze medewerkers staan altijd klaar, ze vinden het fijn om iedereen een ontspannen middag te bezorgen.

Ook buiten hebben de kinderen een fijne plek met verschillende speelmogelijkheden. Samen of alleen kunnen ze zich hier goed vermaken. Zo is er een zandbak, klimtoestel, een grote schommel en een plek om te voetballen. We gaan hier elke dag naartoe. Tijdens de vakantieperiode is het aanbod heel divers. Zo stemmen we altijd het programma af op het thema van die vakantie en bieden we binnen dit thema 5 activiteiten per dag aan.

Onze BSO zit in het centrum van Zeist, een knusse buurtlocatie!

Bijzonder bij Kindergarden Hortensialaan

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een huiswerkruimte op de BSO van Kindergarden

  Computerruimte met Wii

  De kinderen van deze generatie groeien op met computers. We willen ze meegeven hoe ze zelfstandig en verantwoord om kunnen gaan met computers. Op de Wii kan er, binnen gestelde regels en voor de kinderen ouder dan 7 jaar, spelletjes worden gespeeld.

 • Een gym op de BSO van Kindergarden

  Gymzaal

  Zelf hebben we geen gymzaal, maar dat houdt ons niet tegen om grootse parcours uit te zetten in een externe gymzaal die we regelmatig afhuren. Vol overgave bestormen de kinderen de uitgezette parcours!

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Elke dag geniet ik van dit werk met de kinderen. Door het wisselende activiteitenprogramma kan elk kind kiezen wat hij of zij leuk vindt. Vrolijke en blije gezichtjes, pure en grappige opmerkingen en nog veel meer, maken dat dit werk zo bijzonder is voor mij.
  Thea
  BSO coördinator

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!