Kindergarden Choisyweg

Zeist

Aan de rand van het centrum, op loopafstand van het bos waar we vaak naartoe gaan, vind je ons kinderdagverblijf. Dankzij het glazen dak over de buitenruimte hebben we een eigen oranjerie gecreëerd, een heerlijke binnenspeelruimte met airco. Op onze babygroepen geven we alle kindjes natuurlijk één-op-één aandacht. Er zijn fijne hoekjes waar het veilig kan spelen en ontdekken.
Choisyweg 2, Zeist
6 groepen
35 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Eén van de peutergroepen bouwen we om tot atelier. Daar gaan we vaak met een kleiner groepje kinderen aan de slag. We bieden er verschillende materialen aan waar ze zelf mee aan de slag gaan. Het doel is spelenderwijs, ontdekkend leren: lekker experimenteren met materialen, technieken en vormen.

Kinderen ervaren buiten meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar hebben we onze tuin dan ook helemaal op afgestemd. Elke groep heeft een eigen stuk, ook de allerkleinsten genieten van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte. De kinderen kunnen zich in de tuin verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Niet iedereen wil altijd en alleen maar rennen, toch?

Onze vestiging is maar een kwartier fietsen van de Uithof, Utrecht CS een half uur. De A27 zit op vijf autominuten.

Bijzonder bij Kindergarden Choisyweg

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Friends call me Jim Kindergarden

  Friends call me Jim

  De dreumesen en peuters bewegen lekker met Friends call me Jim. Op basis van de verschillende personages en magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar