Kindergarden Choisyweg

Zeist

Onze BSO in de voormalige Choisy-school grenst aan de kinderdagopvang. We zitten in een plezierig, licht en ruim pand waar we de kinderen alle aandacht kunnen geven die het nodig heeft. In onze Oranjerie, een grote, overdekte binnenspeelruimte (met airco), bieden we elke dag leerzame en gezellige activiteiten aan. Alles staat in het teken van ontspanning, uitdaging en ontwikkeling.
Choisyweg 2, Zeist
35 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

We werken op onze BSO met thema's: Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Ruim voor een vakantieperiode overleggen we met de oudere kinderen: welke activiteiten lijken jullie leuk en interessant? Zo maken we een gevarieerd programma dat aansluit bij hun belevingswereld: een groepsspel, proefjes, recepten bedenken en uitvoeren, sporten, schilderen, enzovoorts. Is er behoefte aan extra sportactiviteiten? Dan gaan we naar de gymzaal die op loopafstand ligt.

Bij mooi weer zijn we regelmatig te vinden in het naburige parkje om te picknicken, te voetballen, of we gaan naar het bos om hutten te bouwen, bosspellen te doen en te ravotten. Bij sommige thema's bieden we aansluitend workshops aan. Naast ons activiteitenaanbod is er natuurlijk altijd ruimte voor vrij spel en rustmomenten.

Onze BSO ligt dicht bij de uitvalswegen en heeft goede parkeergelegenheid.

Bijzonder bij Kindergarden Choisyweg

 • Een huiswerkruimte op de BSO van Kindergarden

  Computerruimte

  De kinderen van deze generatie groeien op met computers. We willen ze meegeven hoe ze zelfstandig en verantwoord om kunnen gaan met computers, internet en social media. Huiswerk kan op de computers worden gedaan of een spelletje gespeeld (binnen bepaalde regels).

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Een leeshoek op de BSO van Kindergarden

  Loungehoek

  In de loungehoek kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de Fatboy loungestoelen met een strip of goed leesboek.

 • Een theater op de BSO van Kindergarden

  Verkleden en bouwen

  We hebben aparte ruimtes waar de kinderen na school naar hartenlust kunnen bouwen met de bouwmaterialen. Vandaag meer zin om je te verkleden en met make-up te spelen? Ook dat kan gewoon op onze BSO!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!