Kindergarden Terwijde

Utrecht

Spelen in en rondom een eeuwen oude boerderij. Dat geeft je midden in Utrecht Leidsche Rijn een landelijk gevoel. Een bijzondere plek om na school tot rust te komen of om deel te nemen aan onze coole activiteiten. Buiten kunnen we sporten, klimmen, spelletjes doen. Tijdens vakanties we thema's waaraan we allerlei activiteiten koppelen. Zo brengen we bij het thema 'Op de boerderij' natuurlijk ook een bezoek aan een echte kinderboerderij.
Louis Armstrongboulevard 50, Utrecht
19 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

Een dag op onze BSO is geen aanvulling van school, maar een tof clubje waar je dingen mag doen die jij leuk vindt! De activiteiten sluiten aan bij interesse en behoefte. Met de oudere kinderen gaan we in gesprek wat zij graag in het programma willen zien, welk spelmateriaal ze zouden willen en welke regels we met elkaar afspreken. De combinatie van samen beslissen, rust en structuur zorgt ervoor dat onze BSO een fijne en interessante plek is. Meedoen aan een workshop? Het atelier in? Of toch liever rustig in een hoekje met een boek? Het kan en mag allemaal.

Bijzonder bij Kindergarden Terwijde

 • Aparte BSO klimtuin

  Onze uitdagende BSO tuin biedt voldoende uitdaging, mede dankzij ons klimtoestel. Daarbij is buitenspelen niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag lekker naar buiten!

 • Een pedagogisch medewerker van Kindergarden speelt actief buiten met een jongen

  Beweegruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten voor een potje pingpongen of lekker ravotten op het schoolplein waar we ook gebruik van mogen maken.

 • Lezen in de loungehoek op de BSO van Kindergarden

  Diverse hoeken

  Kinderen hebben verschillende interesses en daarom hebben we verschillende hoeken ingericht. Zo hebben we een heus podium met poppenkast, een grote en kleine bouwhoek en zelfs een plafondhoog houten speelhuis inclusief een grote keuken en wasmachine.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Bij Kindergarden vinden we buiten spelen belangrijk. Ik hou van sporten en probeer de kinderen te motiveren om mee naar buiten te gaan. In onze tuin kunnen je klimmen, klauteren, spelletjes doen en op ontdekking gaan. De fantasiewereld van kinderen blijft mij verwonderen en maken mijn werk extra leuk.
  Arwin
  BSO coördinator
 • In mijn rol als pedagogisch expert ben ik samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op deze vestiging. Ik vind het super om alle kinderen te kunnen helpen in de verschillende ontwikkelingsgebieden.
  Jelske
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!