Kindergarden Madridstraat

Utrecht

Onze nieuwe, duurzame vestiging is speciaal als kinderdagverblijf ontworpen voor Kindergarden. Kom binnenkijken en laat je verrassen door het open, warme karakter, de lichte uitstraling en de rust. Op de babygroep kunnen de kindjes zich in een speel- en leerrijke omgeving ontwikkelen, in zijn of haar eigen tempo. We stimuleren bijvoorbeeld de senso-motorische activiteit van onze jongste baby's door te werken met veertjes of confetti.
Madridstraat 3A, Utrecht
6 groepen
25 medewerkers
7 vacatures

Onze vestiging

De peutergroep zit een etage hoger. We moedigen onze peuters extra aan om hun motoriek te ontwikkelen door ze veel beweging aan te bieden. Bij de peuterplussers zoomen we in op hun zelfstandigheid om ze voor te bereiden op de basisschool. Dat doen we met een kringmoment en een uitgebreid spelaanbod: ze pakken zelf materiaal uit de Montessori-kast om iets te creëren.

Onze veilige en vertrouwde omgeving ontdek je ook buiten. Voor de peuters hebben we twee verschillende buitenruimtes: op het dakterras kunnen ze vrijuit klimmen en klauteren. Beneden wacht onder andere een uitdagend fietsparcours. De allerkleinsten hebben een aparte babytuin die aan hun eigen groep grenst.

Onze vestiging ligt centraal in een kinderrijke buurt, op loopafstand van centrum Leidsche Rijn. De aansluiting met de A2 is vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Madridstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Het dakterras van Kindergarden Madridstraat Utrecht

  Dakterras om te klimmen en klauteren

  Ons dakterras is speciaal ingericht op de peuters uit te dagen en te laten spelen. Door de verschillende klim- en klautermogelijkheden ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de grove motoriek.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Speel- en ontspanhoekjes bij Kindergarden

  Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar