Kindergarden Madridstraat

Utrecht

Onze BSO en kinderdagverblijf zitten in een uniek pand. Het is in 2020 speciaal voor Kindergarden gebouwd in deze populaire, kinderrijke wijk. Alle ouders vinden het heel huiselijk bij ons. En ze vinden het fijn dat de BSO een heel andere plek is dan school. Dat komt door de verschillende ruimtes die we tot onze beschikking hebben: van laboratorium tot kids-keuken.
Madridstraat 3A, Utrecht
25 medewerkers
7 vacatures

Onze vestiging

Samen met de kinderen maken we de BSO. We organiseren altijd twee activiteiten. We nodigen uit en tegelijkertijd zijn we ook heel benieuwd naar hun inbreng en ideeën. Elke dag hebben we een mentorkwartier, om in kleinere groepjes de dag door te spreken en verhalen met elkaar te delen.

We gaan graag naar buiten om te sporten, buitenspellen te doen of om op zoek te gaan naar bijzondere beestjes of planten in de natuur. In de vakanties zijn er wisselende activiteiten, dat vinden de kinderen het leukst: we kokkerellen in de Kids keuken, maken uitstapjes naar speeltuinen, stekken plantjes en maken ons eigen T-shirt. Binnenkort is Central Park klaar met buitenspeelmogelijkheden en sportvelden. Wordt heel gaaf - oversteken en je bent er!

Onze vestiging ligt centraal, op loopafstand van centrum Leidsche Rijn. De aansluiting met de A2 is vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Madridstraat

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een leeshoek op de BSO van Kindergarden

  Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!