Kindergarden Westzeedijk

Rotterdam

Vlakbij het Erasmus MC vind je het herenhuis waar ons kinderdagverblijf in is gevestigd. Het licht, de afwerking en de ruimte zorgen voor een fijne, unieke sfeer. In onze groene tuin hoor je de vogels; check het maar eens als je net een coffee to go hebt genomen in het koffiehoekje. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby's kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. En zo leren ook wij de kindjes kennen.
Westzeedijk 120, Rotterdam
7 groepen
28 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

De peuterplusgroep zit op de bovenste verdieping. We spelen bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de oudste peuters en bereiden hen voor op de basisschool. De wandeling van boven naar beneden is niet alleen functioneel, de kinderen leren ook goed traplopen en zien wat er gebeurt in keuken en kantoor. Door het zingen van liedjes brengen we structuur aan in het naar buiten gaan - sssttt, hier slapen de baby's...

We hebben aparte babytuinen, waarvan er een zelfs grenst aan de groep. In hun eigen tuin bouwen de dreumesen en peuters met blokken, klimmen over banden of fietsen over het parcours. Ze verstoppen zich, komen gezellig samen of zijn juist even alleen. De bomen zorgen voor genoeg schaduw.

Onze vestiging is vlakbij het centrum, op de route naar werk of huis. Aan de achterkant kun je makkelijk parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Westzeedijk

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • De ontdektuin van Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

  Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Wat maakt mijn werk aan de Waterloostraat zo bijzonder? Een betrokken team dat alleen het allerbeste wilt voor elk kind. Door te blijven overleggen, terug te blikken en vooruit te kijken brengen we samen de pedagogiek op de vestiging naar een hoog niveau.
  Wendy
  Pedagogisch expert 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.