Kindergarden Waterloostraat

Rotterdam

Ook op een drukke dag straalt ons kinderdagverblijf rust uit. Het voelt kleinschalig, en overal is er licht in de frisse, nieuwe ruimtes. Fijn dat alles gelijkvloers is. We laten het je allemaal graag zien! Op de babygroep volgen we het ritme van de kindjes en kijken wat het nodig heeft. Ligt het nog te slapen als we gaan voeden? Dan doen we dat later. Voeden is bij ons altijd een moment van één-op-één aandacht en gebeurt op schoot.
Waterloostraat 164, Rotterdam
4 groepen
25 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

Voor onze dreumesen en peuters hebben we een fantastische gymzaal waarin je kunt dansen, bewegen... noem maar op. In de muziekkamer geeft de Kindergarden-band les. Spelenderwijs laten ze de kinderen kennismaken met verschillende klanken en instrumenten.

Met één stap sta je buiten in onze uitdagende stadstuin. Direct grenzend aan hun groep hebben de allerkleinsten een eigen gedeelte. Daar kunnen ze afgeschermd van de oudere kinderen rustig van de buitenlucht genieten. De dreumesen en peuters fietsen over het avontuurlijke parcours met de natuurtunnel of spelen verstoppertje in het bamboebos. Alles zorgt ervoor dat ze worden uitgenodigd om te gaan spelen en ontdekken.

Onze vestiging ligt in de wijk Kralingen vlak bij het centrum. Kom je vanaf de A16 en ga je die kant op, dan rijd je erlangs.

Bijzonder bij Kindergarden Waterloostraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Gymzaal of beweegruimte bij Kindergarden

  Grote gymzaal

  Peuters bewegen graag elke dag. Want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal in het souterrain. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekruimte

  In onze eigen muziekruimte maken de oudere kinderen kennis met verschillende muziekinstrumenten. We geven ze er uitleg hoe ze werken, maar ze mogen natuurlijk ook zelf aan de slag!

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De liefde voor mijn functie als pedagogisch medewerker? Daar heb ik per dag wel 10 redenen voor. Dat zijn die kleine sprankelende oogjes, die brede glimlachjes van oor tot oor. Die lieve wondertjes die net zo blij zijn om jou te zien, als jij hen... Daar doe je het voor. Daarnaast Preventie Coach mogen zijn geeft extra betekenis. Ik ondersteun de vestiging om de veiligheid en gezondheid van onze kinderen, medewerkers en ouders te bewaken. Een mooie en tegelijkertijd spannende verantwoordelijkheid.
  Danique
  Pedagogisch medewerker & preventie coach
 • Met veel liefde bereid ik dagelijks hier de maaltijden voor de kinderen en het team van de Waterloo. Ik geniet van hoe blij de kinderen reageren bij de lunch. Tel daarbij op de hele fijne collega's en dat maakt het iedere dag op de Waterloostraat werken een klein feestje.
  Madsy
  Huishoudelijk medewerker 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar