Kindergarden Waterloostraat

Rotterdam

Onze nieuwe BSO zit in een heel licht pand met veel raampartijen. Alles is ruim opgezet en blijft toch kleinschalig, gezellig en uitdagend. Je krijgt zin om zelf te gaan spelen... De BSO vind je boven, samen met de Peuterplusgroep.
Waterloostraat 164, Rotterdam
25 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Elke dag bieden we twee activiteiten aan, maar er is ook ruimte voor vrij spel of even niks. Ieder kind heeft immers andere behoeftes. Ze kunnen schilderen in het atelier of stofjes onderzoeken in het laboratorium. Er is een kaptafel waar geschminkt kan worden, de verkleedspullen zijn altijd populair. In de muziekkamer staan een drumstel en een piano. We hebben een grote gymzaal waar alle ruimte is voor sport en spel. Daar maken we goed gebruik van.

Onze BSO grenst aan de Nieuwe Park Rozenburgschool, waar we nauw mee samenwerken. De kinderen zijn vanaf daar binnen één minuut op de BSO. De wat oudere kinderen komen zelf naar de BSO, de jongere worden opgehaald. Ze kunnen op hun eigen, vertrouwde schoolplein buitenspelen.

BSO Waterloostraat zit vlakbij het centrum. Kom je vanaf de A16 en ga je richting centrum, dan rijd je er langs.

Bijzonder bij Kindergarden Waterloostraat

 • Een gym op de BSO van Kindergarden

  Gymzaal

  Na een schooldag even lekker je energie kwijtraken, dat doe je in onze beweegruimte. De gymzaal is om in te bewegen, maar ook om te leren samenwerken en leren samen te spelen. Denk aan dansen, yoga of gymmen.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekruimte

  In onze eigen muziekruimte maken de kinderen kennis met verschillende muziekinstrumenten. We geven ze er uitleg hoe ze werken, maar ze mogen natuurlijk ook zelf aan de slag!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Als nieuwe medewerker valt de rustgevende uitstraling mij het meest op. Hierdoor ervaren collega’s en kinderen een heel ontspannen sfeer, waardoor kinderen zich in een veilige omgeving optimaal kunnen ontwikkelen.
  Eline
  Pedagogisch medewerker BSO 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!